Domingo, 22 de Abril de 2012
DEPORTES

El NB Torrent perd davant el Vila-Real i es complica la permanència en la lliga

HAN DE GUANYAR EL SAGUNT I ESPERAR UNA DERROTA DEL VILA-REAL

Els torrentins van eixir massa nerviosos i Vila-real sense fer gran cosa es trobà amb un bon marge al marcador des dels primers minuts (8-2, 25-15). Els locals ficaren una excel.lent sèrie de triples i pareixia que se n'anaven (31-16), però els torrentins reaccionaren a temps i al descans encara hi havia molt per lluitar (35-24). En el tercer període els locals intentaren allargar el seu domini del partit, amb una altra successió de triples, pero els xics de Juanlu Ruiz a la fi espabilaren i gràcies a una notbale milloria en defensa escomençaren a córrer contraatacs i jugar amb més alegria. Tot i això els minuts passaven i Vila-real sempre estava per damunt al marcador. A falta de 3 minuts, un nou contraatac torrentí va posar als de taronja per damunt per primera volta en tot el partit (61-62) però a continuació els locals respongueren amb un triple (64-62). En aquesta situació els visitants fallaren moltíssims tirs lliures i finalment, amb 64-63, també fallaren l'últim tir per a guanyar. Una falta visitant discutible però intrascendent amb el temps ja esgotat significà el 65-63 definitiu. En qualsevol cas, a pesar d'algunes decissions arbitrals, els torrentins contaren amb un munt d'ocassions en tot l'últim període per a endur-se'n el partit. I no ho feren. Ara toca esperar perquè el NB ja no depén d'ell mateix. Només resta una jornada i la salvació passa per véncer al descendut Sagunt en el pavelló El Vedat i esperar amb una derrota de Vila-real en la seua visita a la veïna Alcora.