Lunes, 27 de Febrero de 2012
DEPORTES

El NB Torrent perd a casa davant Benifaió

AMB RESULTAT IGUALAT DE TAN SOLS 62-64 A FAVOR DELS VISITANTS

Partit dominat al inici pels locals que anaren sempre per davant fins que, a falta de 2 minuts per als descans, Benifaió capgirà el marcador (30-31) i aprofità aquest lapsus dels torrentins, encara que un triple final d'Álex Corona deixà aquesta renda dels visitants en la mínima (35-36). A continuació el partit va seguir en la mateixa tònica, amb Benifaió tancat en zona i corrent quan hi havia l'oportunitat. Els locals fallaren moltes cistelles des de baix l'anella i això donà ales als visitants (40-49). Segons s'aproximava la fi del partit, els locals feren un últim esforç, que culminà amb un triple d'Antonio Téllez que significà el 60-58 a falta de minut i mig. La següent possessió fou eterna i l'extorrentí Enric Ortega no ficà el primer ni el segon, sinò el tercer triple que Benifaió va intentar (60-61). Álex Corona posà novamente per davant als torrentins (62-61). Benifaió desaprofità la seua ocassió però un atac molt roïn dels locals donà una última oportunitat a Benifaió amb 28 segons. L'aler visitant J.A. Gamir fou objecte de falta. Ficà el primer tir lliure però no el segon, amb la fortuna de capturar els visitants el rebot i ficar la cistella guanyadora. Quedaren 5 segons que no donaren per a res, o al menys els àrbitres no volgueren complicar-se la vida, com és comprensible. Amb aquesta victòria Benifaió iguala als torrentins en la classificació encara que amb el basketaverage a favor dels homes de Juanlu Ruiz. Tot i axiò, Benifaió conta amb un partit jugat menys. En qualsevol cas, la lliga és molt llarga i encara poden passar moltes coses... això sí, el patiment fins a l'última jornada pareix assegurat. Per altra banda, el Al.leví, Jose Vicente Merecio, de l'equip N.B Torrent-El Drac, formará part de l'equip que representarà a la Comunitat Valenciana en el Campionat d'Espanya de Minibasket. Torrent tindrà una xicoteta representació del municipi en aquest econtre que tindrà lloc en San Fernando (Cadiz) a principis del mes d`abril.