Martes, 21 de Febrero de 2012
DEPORTES

EL NB Torrent cau davant L'Alcora malgrat el seu bon joc durant tot el partit

LA SEGÜENT JORNADA ELS TORRENTINS ES JUGUEN LA PERMANÈNCIA

El partit començà amb intercanvi de cistelles i un grave problema de faltes per als torrentins, que només pogueren ficar cara de sorpresa quan abans d'arribar al minut 6 del primer quart, ja tenien al seu escolta i al seu aler titolars amb 2 i 3 faltes respectivament, totes xiulades casualment pel mateix àrbitre. A pesar d'això, el joc dels visitants no es resentí i gràcies a l'aportació ofensiva de José A. Rodríguez i Raúl Llácer, arribaren als descans 29-32, amb l'Alcora quasi exclusivament depenent dels punts del seu jugador estrella Menéndez. En el tercer quart l'equip de Juanlu Ruiz isqué fortíssim, disposant d'avantatges per damunt del deu punts (31-43). Però encara hi havia molt de partit per davant i els alcorins continuaren centrant tot el seu joc al voltant del seu pívot Tirado i poc a poc anaren retallant la diferència (47-53). Des de l'inici de l'últim quart L'Alcora va sometre als torrentins a una intensíssima pressió a tota pista. No obstant, el criteri arbitral no era ni de lluny el mateix quan l'equip visitant defenia, perquè mancant més de 6 minuts els visitants portaven 5 faltes i els locals... zero. Com la cosa estava sent massa clara, a falta de 3 minuts (ja amb l'equip local per damunt, gràcies a un bon grapat de tirs lliures, però també algun triple) els senyor col.legiats decidiren que sí, que aquella pressió a tota pista de l'Alcora sí estava plena de contactes assenyalables. Amb poc més d'un minut per jugar-se i avantatge de 8 punts per Alcora, pareixia tot decidit però a pesar de tot, principalment d'haver de jugar contra sis tot el partit, els torrentins es ficaren a 2 i última possessió. Hi hagueren colps, caigudes, jugadors rodant pel parquet... i un tir final que no entrà. A més dels ja esmentats, també cal destacar l'excel.lent partit de Gustavo Núñez entre els torrentins. Una llàstima, en definitiva, perquè els torrentins jugaren a un gran nivell a pesar de les importants absències de Ramón Catalá i Álex Corona, que esperem ja estiguen recuperats per a rebre a Benifa el pròxim dissabte en un partit fonamental per a aconseguir la permanència.