Edición digital en castellano | Directora: Mamen Casabán I Contacte: 687 284 697 | . Versión impresa
Lunes, 19 de Diciembre de 2011
DEPORTES

El NB Torrent guanya a casa davant el Almassora

EN UN GRAN PARTIT DELS TORRENTINS ÁLEX CORONA I GUSTAVO NÚÑEZ

Partit decissiu on els dos equips es jugaven alguna cosa més que anar-se'n contents de sopar de nadal. Els locals varen començar molt entonats en atac i a base de triples es ficaren 23-16 i amb la sensació de què el partit havia de trencar-se amb una petita espenta més. No obstant, el 2on quart fou pobre en joc i anotació (parcial 5-5 després de 7 min.) i tot quedà per a la segona meitat (33-28).En el 3er quart Almassora anà entrant en partit poc a poc i a falta de 3 minuts no només aconseguí remuntar sinò que gaudí un petit avantatge en el marcador (42-47). La crisi dels hòmens de Juanlu Ruiz no tingué doloroses conseqüències i abans d'acabar el període Almassora tornava a estar per baix. En els últims minuts de l'ultim quart els castellonencs ho ficaren tot per a aconseguir la remuntada definitiva, quedant-se a només 2 punts de restablir la igualada en el tanteig, però els torrentins mantingueren la calma i fins i tot aprofitaren per a guanyar amb una bona diferència de punts que potser cobren gran importància en cas d'empat en la classificació final entre ambdòs equips. Álex Corona i Gustavo Núñez despediren el 2011 marcant-se un dels seus millors, sinò el seu millor, partit de la temporada. Esperem que continuen en estat de gràcia després de les vacances nadalenques. No pogueren jugar Chus Hidalgo ni Jose A. Rodríguez, però es preveu que ja estiguen en plenes facultats per a la propera jornada, el diumenge 8 de gener a les 18'30 en Mislata.