Domingo, 06 de Octubre de 2024

Redacción
Lunes, 01 de Febrero de 2010

Nou Basquet guanya a L'Alcora per 61 a 68

Important i balsámica victòria la del Nou Basquet. I això que el partit va començar amb la dinàmica dels últims encontres, parcial de 15-1 en contra i una altra volta a remuntar el marcador. Però les sensacions eren distintes, els de Torrent, mostraren mes confiança, gracies en part pels bon entrenaments de les pasades dos setmanes. En el segon quart el parcial de 0-15 els va ficar de nou en el partit. La defensa va ser mes efectiva i nomes varen permetre 8 punts de L'Alcora en aquest segon quart. Després del descans, varen seguir amb el mateix ritme de joc, amb jugades rápides, encert des de fora i sobre tot una bona defensa. L'últim quart va començar amb dos triples i una acció de dos mes ú que ens possà deu punts dalt (46-56). I després només quedava administrar els tirs lliures per a guanyar el partit. Aquesta victòria els permet allunyar-se de L'Alcora en la classificació i estar mes a prop dels equips que tenen per davant. Ara toca guanyar un partit al pavelló de El Vedat i donar-li una alegría a la afició torrentinista que no veu una victòria a casa des de la primera jornada de lliga. Jugador mes destacat: Gustavo Núñez amb un partit de dobles figures: 13 punts, 14 rebots, per a un total de 19 de valoració. També cal destacar el bon partit que va fer Javi Nieto (11 punts, 7 rebots, 14 de valoració) qui tornava al equip després de diversos mesos i una operació al colze.