Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 03 de Juliol del 2018
VEINAT

Torrent recorda a les víctimes de l'accident de Metro de 2006

El certamen en memòria de les víctimes del Metro i de la festivitat de Sant Pere van fer sonar les cornetes i tambors a Torrent

Dissabte passat Torrent va retre homenatge a les víctimes de l'accident del Metro del 3 de juliol de 2006 en el qual van morir 43 persones. La plaça Unió Musical a ser el lloc escollit per a est concerte homenatge en el qual van participar les bandes de cornetes i tambors del Canyamelar de València, Veterans d'Aldaia i El nostre Pare Jesús del Gran Poder de Torrent. 
 

La presidenta de l'Associació de Víctimes Metre 3 juliol, Rosa Garrote, va voler agrair als assistents el recolze en aquest moment de record. L'alcalde Jesús Ros, acompanyat de diversos membres de la corporació, també va estar present en aquest acte de record i homenatge.
 

Les tres bandes participants van desfilar fins a la plaça de la UMT des de la plaça de la Llibertat. Després del certamen, els assistents es van dirigir al monument en memòria de les víctimes de l'accident i totes les bandes van tocar juntes la marxa real en el seu honor. 


D'altra banda, la Banda de Cornetes i Tambors de les Negacions de Pedro de Torrent va celebrar la festa de Sant Pere. Una celebració que va començar amb la missa i benedicció de claus en la parròquia de Sant Luís Bertrán, a continuació les bandes participants van desfilar cap al carrer Sedaví on es va celebrar el certamen. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.217.220.114

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.