Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 02 de Juliol del 2018
SUCESSOS

Desmantellat un laboratori il·legal de marihuana

Se li van confiscar 202 plantes en diferents fases de creixement i 61 grams de picada. Es van detectar becs d'electricitat en el consum. tot va ocorrer gràcies a la participació ciutadana

Agents de la Policia Nacional han detingut a un home de 30 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, després de localitzar-li en el seu domicili un laboratori il·legal, destinat al cultiu de marihuana, en el qual es van confiscar 27 plantes totalment desenvolupades, 138 en fase de creixement, 37 en fase d'assecatge i 61 grams de cors i picada. A més en el registre es van intervenir quatre llums, quatre transformadors, dos extractors, tres bombetes, una bàscula de precisió, 70 euros i documentació.
 

Les recerques es van iniciar en tenir coneixement els agents a través d'informacions anònimes rebudes en la web de col·laboració ciutadana de la policia, que en un domicili de Torrent podria existir un laboratori de cultiu de marihuana. Els agents durant les recerques van constatar la forta olor que desprenia la casa, a altra del consum elèctric inhabitual.
 

Finalment els agents van realitzar una entrada i registre en el domicili, en el qual es va localitzar en una de les habitacions de la casa una plantació de marihuana, amb plantes en diferents fases de creixement, així com tots els útils necessaris per a mantenir la plantació. A més es van trobar cogors i picada en una altra de les estades, així com 70 euros i documentació, per la qual cosa va ser detingut l'habitant com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.92.96.247

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.