Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 28 de Juny del 2018

La Casa de la Dóna acull un debat sobre les polítiques LGBTI municipals

Durant tota la setmana l'edifici Metre s'il·lumina amb els colors de la bandera LGTBI i llueix penjada de la façana de l'ajuntament

Dins de la programació de la III Setmana de l'Orgull, Torrent va celebrar ahir en la Casa de la Dóna una taula debat sobre les polítiques LGTBI municipals organitzat per la Diputació de València. Durant la vesprada, la regidora de Drets Civils de la Pobla de Vallbona, ReginaLlavata va exposar les accions dutes a terme en el seu municipi durant els últims anys en relació als col·lectius LGTBI. 
 

Per la seua banda, la regidora de Drets Personals, Encarna Lerma va insistir en el compromís de l'equip de govern amb la igualtat i la reivindicació de drets, així com amb l'eliminació de qualsevol tipus de discriminació. També van estar presents en l'acte la diputada de Joventut, Esport i Igualtat, Isabel García i el president de l'associació Iguals de l'Horta Sud, Alfred Ribera.
 

Aquesta vesprada segueix la programació a les 19h en el Museu Comarcal, on tindrà lloc la taula redona “Transformant la societat”, una vesprada de debat i intercanvi d'experiències que comptarà amb la participació de Felipe Hurtado, especialisa en piscología clínica i sexologia; Vicent Bataller, sexólogo; Clara Martínez, assessora judicial de l'Observatori Valencià contra la LGTBIfobia de la Comunitat Valenciana i Lluna Sanz i Victoria Agud, activistes trans de Lambda.
 

Durant tota la setmana l'edifici Metre s'il·lumina amb els colors de la bandera LGTBI i llueix penjada de la façana de l'ajuntament. La Setmana de l'Orgull es tancarà amb Joy S, qui pintarà un mural per la diversitat, un mural situat en el carrer Azorín 6.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.133.79.70

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.