Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 22 de Juny del 2018
IGUALTAT

Torrent celebra la III Setmana de l'Orgull

Amb motiu del Dia Internacional de l'OrgullLGBT+ Torrent ha programat diversos actes amb el lema "Jo també sóc LGTBI+", dirigits a reivindicar la diversitat i llibertat en tots els àmbits de la societat

Amb motiu del Dia Internacional de l'OrgullLGBT+ Torrent ha programat diversos actes amb el lema "Jo també sóc LGTBI+", dirigits a reivindicar la diversitat i llibertat en tots els àmbits de la societat.
 

La primera activitat tindrà lloc el dia 26 a les 19h en la Casa de la Dóna, es tracta d'una taula debat sobre les polítiques LGTBI municipals. A la mateixa hora el dia 27 el Museu Comarcal serà l'escenari de la taula redona "Transformantla societat", una vesprada de debat i intercanvi d'experiències que comptarà amb la participació de Felipe Hurtado, especialisa enpiscología clínica i sexologia; Vicent Bataller,sexólogo; Clara Martínez, assessora judicial de l'Observatori Valencià contra la LGHTBIfobia de la Comunitat Valenciana i Lluna Sanz i VictoriaAgud, activistes trans de Lambda. 
 

Encarna Lerma, regidora de Drets Personals i Igualtat, ha destacat que “dsde el consistori recolzem i tendim la nostra mà a aquestes iniciatives que reivindiquen el respecte, la igualtat i la diversitat”.  Finalment, el dia 28, Dia Internacional de l'OrgullLGBT+, es penjarà la bandera LGTBI de la façana de l'ajuntament i Joy S pintarà un mural per la diversitat, un mural situat en el carrer Azorín 6. Tot açò començarà a les 16h i estarà ambientat per DJ Malabbabba. A més, durant tota la setmana l'edifici Metre s'il·luminarà amb els colors de la banderaLGTBI.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.17.6.75

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.