Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 15 de Juny del 2018
ASSOCIACIONS

Torrent celebra el Dia Mundial de teixir en públic

El Dia Mundial de Teixir en públic, també conegut com a "World Wide Knitting in Public Day", es commemora a tot el món amb la intenció de reconéixer el treball que han exercit les dones, en la majoria dels casos, durant tants anys

Torrent va celebrar el Dia Mundial de Teixir en públic amb un programa replet d'activitats per a tots els públics. La plaça major va acollir aquest acte que va reunir a un gran nombre de persones que no van voler perdre's l'oportunitat de gaudir realitzant la feina de casa de punt, ganxet, boixet o costura al costat d'altres persones i a l'aire lliure. L'alcalde Jesús Ros i la regidora de Polítiques i Igualtat, Encarna Lerma, van assistir a l'esdeveniment i van gaudir de les activitats planificades.
 

El Dia Mundial de Teixir en públic, també conegut com a "World Wide Knitting in Public Day", es commemora a tot el món amb la intenció de reconéixer el treball que han exercit les dones, en la majoria dels casos, durant tants anys. Per açò, durant la jornada es va llegir un manifest amb el qual es va demostrar el suport i reconeixement, per part de la ciutat de Torrent, cap a aquesta afició i treball.
 

Una de les sorpreses més esperades de la jornada va ser la participació i col·laboració de l'artista Raquel Rodrigo de Arquicostura. La torrentina conjumine en els seus treballs art, disseny, tradició i contemporaneïtat, amb l'artesanal i industrial. Conjuntament a l'activitat de teixir, es va realitzar un taller d'iniciació per a homes i dones, un taller de pompons dirigit a xiquets i xiquetes i diversos sorteigs de material donat pels patrocinadors de l'esdeveniment.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.237.44.242

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.