Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 05 de Juny del 2018
URBANISME

Aprovada la licitació de les obres de reurbanització de Camí Reial

Les obres es duran a terme des de l'encreuament de Camí Reial amb el carrer València fins a l'encreuament amb el carrer Riu Túria

L'equip de govern de l'Ajuntament de Torrent ha aprovat la licitació de les obres de reurbanització de Camí Reial, previstes en el Pla de Millores 2018-2019. Les actuacions, amb un import previst d'1.974.025 €, contemplen la millora de l'antiga carretera comarcal CV-405, amb l'objectiu de prevaldre l'espai per als vianants i la integració del barri dels Caragols en el teixit urbà. “Hem elaborat un Pla de millores que afectarà a tota la ciutat i que millorarà significativament la qualitat de vida dels torrentinos i torrentinas. Camí Reial es convertirà en un espai amable, i s'integrarà el Torrent del futur que estem construint entre tots i totes i on les persones seran les protagonistes”, explica l'alcalde Jesús Ros.
 

El projecte es troba emmarcat dins de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat de Torrent, EDUSI Torrent 2015-2025, que té per objecte la planificació d'actuacions de regeneració urbana a executar fins al 2022, mitjançant un enfocament integrat dels aspectes econòmics, ambientals, climàtics, demogràfics i socials. Es troba cofinançat al 50 % per fons europeus, concretament el POCS FEDER 2014-2020.

Les diferents tasques de millora consideren mesurades com la reducció de la velocitat de circulació en la zona i de la contaminació acústica i lumínica, seguint així amb el compromís de la EDUSI d'evolucionar cap a una ciutat més sostenible. Les actuacions previstes són la reducció de l'amplària dels carrils de circulació, la mplantació de noves places d'aparcament. Eixample de les voreres per als vianants, la creació de nous espais verds i àrees de descans, la repavimentación de voreres i calçades i lasubstitució de la senyalética. Les obres es duran a terme des de l'encreuament de Camí Reial amb el carrer València fins a l'encreuament amb el carrer Riu Túria.
 

Rotonda Pare Méndez – Regna Sofia
També dins de l'estratègia de modernització EDUSI, continuen les obres en l'encreuament de la calle Pare Méndez amb l'avinguda Regna Sofia per a la instal·lació d'una rotonda. La nova glorieta és la primera de les més de 70 actuacions que estan previstes en el pla d'inversions i de millora de la ciutat 2018-2019 en diferents barris de la ciutat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.116.37.228

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.