Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 04 de Juny del 2018
INFRAESTRUCTURES

Torrent i Alaquás estaran units per un pont

Amb un pressupost de prop de 3,4 milions, unirà la rotonda de l'actual enllaç de l'autovia CV-36 amb la carretera CV-403, mitjançant la construcció d'un nou pont sobre el barranc de Xiva i un vial, a manera d'avinguda, que entronca amb la glorieta existent en la intersecció de la carretera de Picanya, la CV-4064 i la rotonda urbana que voreja Torrent per l'est

La Conselleria d'Obres Públiques construirà un nou pont de 78 metres de longitud sobre el barranc de Xiva (València), amb un vial per a connectar per tràfic no motoritzat Alaquàs i Torrent. Amb un pressupost de prop de 3,4 milions, unirà la rotonda de l'actual enllaç de l'autovia CV-36 amb la carretera CV-403, mitjançant la construcció d'un nou pont sobre el barranc de Xiva i un vial, a manera d'avinguda, que entronca amb la glorieta existent en la intersecció de la carretera de Picanya, la CV-4064 i la rotonda urbana que voreja Torrent per l'est. 
 

Els treballs tindran un termini d'execució d'un any i mitjà, segons el director general d'Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo. Es tracta d'una estructura que creuarà el barranc de Xiva en un pont de 3 obertures amb una longitud de 78 metres i una amplària de 22 metres, amb dues calçades separades de dos carrils per sentit, un carril bici de 3 metres d'amplària i una vorera de 2,40 metres d'ample. Igual que el pont, el vial projectat, amb una longitud de 280 metres, estarà compost per doble calçada, amb dos carrils per sentit, voreres i carril bici, a més de laterals per a facilitar els moviments en el viari urbà.

 

El departament que dirigix Mª José Salvador ha plantejat este projecte que, a més de crear el nou accés, permetrà la prolongació del carril bici CR-403, que discorre en paral·lel a la ronda d'Alaquàs fins a Torrent. D'esta manera, quedaran enllaçats ambdós municipis per mitjà d'una via per a tràfic no motoritzat. D'altra banda, l'actuació inclou la reposició de l'accés a l'estació depuradora d'aigües residuals de Torrent. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.147.27.172

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.