Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 31 de Maig del 2018

Torrent ja coneix les candidates a Falleres Majors

La Cort d’Honor major està justa, mentre que 5 xiquetes hauran de quedar-se en el camí, ja que només 9 poden optar al càrrec. El pròxim 7 de juliol, es coneixeran els noms de les dos afortunades en una gala en l’Àgora de Parc Central.

El cicle faller de 2019 comença a donar els seus primers passos amb el període de presentar candidatures a Corts d’Honor i falleres major de la ciutat. Enguany formar part de la cort d’honor infantil és més difícil si cap, ja que s’han presentant 14 xiquetes i només hi ha plaça per a 9, tal com marca el reglament de Junta Local Fallera. Per la seua banda, la Cort Major adulta ja està clara, perquè s’han presentant el nombre exacte de 9. Ara comença l’anomenat “Camí d’un Somni”, procés de reunions, entrevistes, proves, sessions de fotos i demés amb el jurat per tal de triar el grup que representarà a les falles de Torrent i d’entre ells, a les dos afortunades.

Divendres passat 25 de maig a les 00:00 hores es va tancar el termini per a la presentació de candidates. Junta Local Fallera ha fet públic el nom i les falles de les que seran cort d’honor i falleres major de Torrent per a la pròxim exercici. Quant a la cort major, elles són: Nerea Monera Martínez (Falla Antoni Pardo), Cecilia Piles Andreu (Falla Avinguda), Carmen Raga Ortí (Falla Carrer Toledo), Laura Moragón de la Encarnación (Falla Ramon Y Cajal), Esther Peris Roig (Ac Falla Pare Mendez), Vanessa Espin García (Falla Nicolau Andreu), María Giménez Serrano (Falla Zaragoza – Parc Central), Olga Ortega Flor (Falla  Segon Tram  Avinguda), Belén Martínez Martínez (Falla Cami Reial),

Les candidates a cort d’honor infantil són: Valeria Lacomba Pages (Falla Antoni Pardo), Daniela Fenoll Ramos (Falla Avinguda), Marta Miquel Rodríguez Palmero (Falla Poble Nou), Ruth Llorens Garrido (Falla Sedavi), Carla Carratalà Esteva (Falla Ramon Y Cajal), Carla Silla Daries (A.C. Falla Sants Patrons) Celia Esquivel Ochoa (Falla Plaça Sant Roc), Leyre Gallego Ruiz (Falla Nicolau Andreu), Lucia Ferrón Moreno (Falla  Segon Tram  Avinguda), Irene Lerma Giménez (Falla Plaça Santa Llúcia), Daniela Fernández Pajuelo (Falla Lope De Rueda), Nerea Quevedo I Sánchez (Falla Av. Reina Sofia), Paula Domínguez Alonso (Falla Parc De Trenor), Paula Sánchez de eras Juárez (Falla Plaça De La Concordia).

Pròximament Junta Local donarà a conèixer el nom del jurat i el calendari de proves.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.190.156.212

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.