Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 23 de Maig del 2018
EDUCACIÓ

Una vintena d’escolars italians i anglesos visiten el CEIP Mare de Déu del Rosari

Al llarg d’esta setmana l’escola rep la visita de 20 alumnes i 5 mestres de Stia, un poble de la Toscana italiana, i 2 mestres de Vigo al comtat de Kent, en Anglaterra

El CEIP Mare de Déu del Rosari ha rebut la visita d’una vintena d’escolars italians i anglesos, en el marc del programa Erasmus Plus, que desenvolupa el centre per segona vegada. Al llarg d’esta setmana l’escola rep la visita de 20 alumnes i 5 mestres de Stia, un poble de la Toscana italiana, i 2 mestres de Vigo al comtat de Kent, en Anglaterra. 

 

Esta actuació posa quasi el punt final al projecte Erasmus Plus que el centre ha estat desenvolupant durant els últims dos cursos escolars amb el nom “INSPIRE” i que pretén millorar la competència lectora com a motor de l’èxit escolar en qualsevol àrea curricular. 

 

Els representants dels tres centres que integren este programa han visitat l’Ajuntament de Torrent i han sigut rebuts per les autoritats i representants de la Conselleria d’Educació. La regidora d’Educació i Dinamització Lingüística, Patricia Sáez, ha rebut els escolars al consistori i ha acompanyat els xiquets durant la visita i ha destacat que gràcies a experiències com estes “creixen les amistats i s’aprenen a valorar i conéixer les diferències que afavorixen la integració, el respecte i la inclusió”.

 

 

A l’escola han tingut una gran rebuda de portes obertes i l’alumnat els ha regalat cançons i balls tradicionals, com la dansa de la magrana. Fins i tot els han obsequiat amb una mascletà feta amb el so de botelles i xiulets. A més a més, els alumnes i mestres del CEIP Mare de Déu del Rosari s’han retrobat amb els amics que feren el curs passat, quan visitaren la localitat italiana d’ Stia. I han pogut tornar-los l’hospitalitat.

 

Al llarg de la setmana, els xiquets i xiquetes realitzaran diferents activitats, com ara excursions a València amb visites als llocs més emblemàtics com una jornada de jocs a la platja. Però per damunt de tot, compartiran molts moments de diversió i convivència.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
34.238.138.162

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.