Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 18 de Maig del 2018
POLÍTICA

Els joves transmeten a Amparo Folgado les seues idees i propostes per a millorar la ciutat

Un acte al que va cridar “barticipa&proposa” i convocat a través de les xarxes socials, uns 50 joves es van acostar fins al local per a parlar amb Folgado i realitzar propostes d'educació, formació, noves tecnologies, ocupació, transport, festes locals, tradicions, igualtat i emancipació, entre les principals inquietuds que van transmetre

La portaveu del Grup Popular a Torrent es va reunir amb un nombrós grup de joves de la ciutat per a arreplegar propostes i idees per al futur de Torrent, Un acte al que va cridar “barticipa&proposa” i convocat a través de les xarxes socials, uns 50 joves es van acostar fins al local per a parlar amb Folgado i realitzar propostes d'educació, formació, noves tecnologies, ocupació, transport, festes locals, tradicions, igualtat i emancipació, entre les principals inquietuds que van transmetre.

 

Folgado ha donat les gràcies a tots per participar i ha afirmat que “aquestes trobades sectorials són molt importants per a poder conèixer de primera mà, les necessitats i inquietuds de cada col·lectiu de la nostra ciutat”. A més, ha assenyalat que “anem a seguir realitzant aquest tipus de trobades amb major assiduïtat” ja que “volem que totes les accions polítiques del Grup Popular estiguen d'acord amb el sentir majoritari dels veïns i veïnes de Torrent i per a açò, hem de seguir a peu de carrer i braç a braç amb tots els col·lectius de la nostra ciutat”. Aquesta mateixa setmana, els populars també es van reunir amb col·lectius de dones. 

 

En la trobada també van participar joves involucrats en associacions culturals, festives i clubs esportius de la ciutat. Al costat de Folgado, van estar també en l'acte amb els joves els regidors del Partit Popular de Torrent i el Secretari General dels populars, José Francisco Gozalvo.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
52.14.253.170

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.