Dimarts, 16 de Abril del 2024

Actualitzada Dilluns, 15 de Abril del 2024 a les 12:26:12 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 14 de Maig del 2018

Inaugurades les noves oficines dels Registres de la Propietat

Les instal·lacions, situades en l'avinguda Barcelona 92 amb el carrer Atlanta 96 de Parc Central, donen servei a tots els habitants de la comarca

Divendres passat es van inaugurar les noves oficines dels Registres de la Propietat de Torrent (Registres 1 i 3), de les quals són titulars María José Renart i Consuelo Ribera, respectivament. Les instal·lacions estan situades en la confluència de l'avinguda de Barcelona 92 amb el carrer Atlanta 96, en la zona del Parc Central.

 

L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde Jesús Ros, les deganes nacional i autonòmica del Col·legi de Registradors de la Propietat, Mercantils i de Béns Mobles, María Emilia Adán i Begoña Longás, el sotsdirector general de l'Institut Valencià d'Administració Tributària (IVAT), Javier Casas Gimeno, a més d'altres registradors de la propietat, notaris de la zona, amics i treballadors.
 

Les instal·lacions compten amb aproximadament mil metres quadrats de superfície, repartits en dues plantes. Es tracta d'un espai ampli per a l'Oficina Liquidadora, que dóna servei a tota la comarca, un espai per a atenció al públic, una zona de treball amb despatxos per als 24 treballadors i les dues registradores, un recinte de seguretat per a custòdia de documents, arxiu comú, banys i altres espais. 

 

Més àmplies i modernes que en el seu emplaçament anterior, les noves oficines compten amb tots els requeriments necessaris per a garantir la protecció de dades dels usuaris i usuàries, compleixen perfectament la normativa i són accessibles per a persones amb discapacitat, a més de disposar de l'equipament i tecnologia necessaris per a poder desenvolupar amb eficiència el treball diari. 
 

Els habitants de Torrent i resta de la comarca disposen així d'unes instal·lacions més avançades i modernes on poder efectuar totes les gestions relacionades amb la compravenda d'immobles, pagament d'impostos o taxes, o assessorament per a l'adquisició d'un habitatge o local comercial. Les noves oficines porten funcionant en el seu nou emplaçament des de finals de febrer.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.19.31.73

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.