Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 11 de Maig del 2018

La Policia Local es converteix en un referent en temes de protecció animal

L'Ajuntament de Torrent va apostar per la protecció animal amb la creació d'una Unitat Policial per a tractar aquests temes en 2015

La Policia Local de Torrent ha organitzat un curs sobre actuació policial en matèria d'animals de companyia i davant el maltractament animal, impartit per Raquel Ferrando, Policia Local especialista i responsable del departament de la Secció de la Protecció animal (Seproa) i membre de INTERcids, operadors jurídics per als animals. 

L'intendent de la Policia Local de Torrent, Juan Andrés Riquelme, ha donat la benvinguda als assistents i ha manifestat que “amb jornades com aquesta el que fem és donar-li un major prestigi i qualitat als serveis policials sobre animals que han anat incrementant molt notablement al llarg del temps”. A aquest curs han acudit més de 30 persones entre policies d'altres localitats, membres de les diferents associacions i opositors. 
 

L'Ajuntament de Torrent va apostar per la protecció animal amb la creació d'una Unitat Policial per a tractar aquests temes en 2015. A més, Riquelme ha ressaltat la formació de l'equip del Seproa ja que “som pioners en serveis d'aquest tipus, i un referent policial per a altres localitats”, ha declarat. 
 

Per a començar la ponència Ferrando ha explicant que “el Seproa naix com una necessitat davant el gran nombre d'intervencions diàries sobre animals, la qual cosa implica una gran formació des de policies, advocats i fiscals, i és important treballar en col·laboració amb els lletrats”. Per açò, l'objectiu d'aquesta jornada és que els assistents coneguen els protocols d'actuació, i milloren els seus coneixements en matèria administrativa i penal sobre el maltractament i abandone animal.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.24.134

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.