Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 10 de Maig del 2018
TEATRE

Albert Boadella visita l'Auditori amb el seu "Bufón"

És el relat directe i real d'un artista expressant els seus pensaments i representant situacions autèntiques de la seua pròpia vida. Sense perdre mai el sentit de l'humor, Albert Boadella desdoblega la seua personalitat entre el xiquet i el vell artista

“El sermón del bufón” és un acte insòlit en la història del teatre espanyol. No es tracta de ficció com sempre succeeix sobre una escena. És el relat directe i real d'un artista expressant els seus pensaments i representant situacions autèntiques de la seua pròpia vida. Sense perdre mai el sentit de l'humor, Albert Boadella desdoblega la seua personalitat entre el xiquet i el vell artista, entre l'indòmit i el cívic, entre el histriònic i el reflexiu. Interpretant-se a si mateix, realitza un repàs mordaç a l'ofici de comediant i una mirada irònica a la seua agitada vida amb Els Joglars de fons.

 

Les projeccions dels fragments més rellevants de les seues obres s'entremesclen amb agosarades reflexions sobre la bellesa i la transgressió, els tabús de la modernitat, l'estímul que exerceixen els enemics o la realitat com a suprem objectiu de l'art. La funció serà el divendres 11 de maig a les 20:30 h. 

 

La programació del cap de setmana en l’Auditori de Torrent es completa amb “TheBeatles, el concert” interpretat per The Beatles Orchestra & Brass Band Symphonic sota la direcció de Manuel Tomás Gil i amb les veus deAstrid Cone, Silvia Rico, Mireia García Aguilella iClaire Adams (dissabte 12 de maig a les 20 h) i la comèdia “Preferisc que siguem amics” interpretada per Lolita Flores i Luis Mottola (diumenge 13 de maig a les 19 h).
Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l’Auditori (dijous

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
34.201.69.22

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.