Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 10 de Maig del 2018
POLÍTICA

Els socialistes torrentins realitzen una Declaració contra les agressions sexuals

És per açò que des del PSPV-PSOE Torrent, "instem a les institucions al fet que davant casos d'aquesta índole no es mire cap a un altre costat i s'engeguen tots els mecanismes de protecció i suport que des de l'estat de dret es poden aplicar"

El PSPV-PSOE Torrent realitza la present declaració de condemna dels casos de violència contra la llibertat sexual que hem conegut a través dels mitjans de comunicació, tals com l'ocorregut a Alacant on deu homes van abusar de tres menors, o el cas de “la manada de Orriols”a València, on tres homes van violar a una jove de 19 anys, a més dels casos més mediàtics. 
 

La violació constitueix una vulneració dels drets fonamentals de les dones coartant la seua llibertat i intimitat, produint no solament danys físics sinó també danys psicològics i morals que es perllonguen durant anys. 
Ens preocupa l'escalada de casos d'agressió sexual que s'estan produint amb edats cada vegada més primerenques. 
 

És per açò que des del PSPV-PSOE Torrent, "instem a les institucions al fet que davant casos d'aquesta índole no es mire cap a un altre costat i s'engeguen tots els mecanismes de protecció i suport que des de l'estat de dret es poden aplicar. Posem en valor el nostre convenciment que l'educació en la igualtat entre homes i dones és un principi democràtic i un valor fonamental dels drets humans que cal defensar i promocionar mitjançant l'ensenyament".
 

L'agressió sexual és una manera més de violència de gènere que s'utilitza contra les dones i que des del PSPV-PSOE Torrent rebutgem enèrgicament. Cap dona ha de sentir-se sola davant casos de violència de gènere, perquè no ho està. Des de l'agrupació socialista de Torrent expressem el nostre suport a totes les víctimes d'aquest drama i a les seues famílies. Estem del costat d'aqueixa societat que defensa i treballa per una societat lliure i igualitària i condemnem a aquells individus que romanen ancorats en les cavernes. "I instem a tot el personal involucrat en la protecció de les víctimes, jutges i fiscals al fet que tracten aquest tipus de situacions amb perspectiva de gènere i amb la sensibilitat deguda a les víctimes".

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
35.172.223.130

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.