Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 09 de Maig del 2018
ENTREVISTA POLÍTICA

"CS és el partit més net que hi ha hui en dia en política”

Marina Silla Maeso, és torrentina de naixement i ha viscut sempre en l’Avinguda. Té 56 anys, està separada i té dos fills. Actualment treballa de comercial per a una empresa de moda de cerimònia i festa. S’inicie en política fa dos anys gràcies a un amic regidor a Mislata i des de fa poc és l’encarregada de l’àrea de comunicació, esdeveniments i campanya electoral de Ciutadans a Torrent. El poc temps lliure que té ho dedica a practicar esport

Una vegada més Torrent s’ha quedat fora de les subvencions estatals del transport públic... Hem sigut molt criticat per Compromís per donar suport els pressupostos de Rajoy quan ells podran haver negociat amb el PP per a aconseguir alguna cosa per a la Comunitat com han fet per exemple, els diputats canaris que sí que han aconseguit subvenció per al seu transport públic. Però de totes maneres cal valorar el conjunt d’aquests pressupostos. 

 

Però malgrat que la falta de finançament s’està intentant potenciar el transport públic a Torrent, com ho valora Ciutadans?  Sempre tot és millorable i per açò des del nostre partit hem presentat diverses mocions respecte a aquest tema, que han sigut aprovades i que han millorat el transport amb bicicleta per la ciutat, per exemple.

 

La remodelació d’alguns carrers del barri de l’Alter va suposar l’eliminació d’espai per a l’aparcament de vehicles, pensa que un pàrquing públic en el carrer Ramón y Cajal ajudaria a pal·liar la necessitat d’espai d’aparcament en part del barri antic? Sincerament pense que va ser un caos, no hi ha lloc. Torrent és una ciutat molt complicada pel que fa a tràfic. Els veïns ara es veuen obligats a aparcar en les voreres i quan es reurbanitze serà un problema molt seriós. És un problema de futur al qual cal donar solució sense posar en perjudici als veïns d’aqueixa zona

 

De cara a elaborar el programa electoral de cara al 2019 Ciutadans, té previst reunir-se amb les associacions veïnals de Torrent? Estem sempre en contacte amb totes elles perquè ens facen traslladar les seues queixes i els seus suggeriments. No obstant això anem a reunint-nos amb les associacions, ací a Torrent el moviment associatiu és molt actiu i nosaltres tractem sempre d’estar en contacte amb les associacions i eixir molt al carrer.

 

Ciutadans ja està calfant motors per a les locals de l’any pròxim? Portem ja 7 mesos treballant en açò sempre sota les directrius que marca el partit. És el projecte CORS, un projecte molt ambiciós, d’estratègia de cercar i donar solucions, cerquem líders que puguen portar a davant aquest projecte i hem de tenir-ho llest a la fi d’enguany que és quan s’inicia el procés de primàries per a triar la candidatura.

 

Ciutadans està pujant en les enquestes, us estan cridant a les portes? Nosaltres necessitem persones amb ganes de treballar pel partit, després ja es veurà qui és el candidat o candidata. En Ciutadans tenim les portes obertes a tots els que vulguen treballar per aquest projecte. Actualment ja som 50 afiliats dels 16 que teníem i uns 100 simpatitzants.

 

De cara a les locals, vorem cares noves en la candidatura de 2019? De moment els nostres regidors estan fent el seu treball i es veurà quan arribe el moment. Ens preocupen els interessos dels torrentins i fer oposició com l’estem fent fins ara.

 

Creu que els casos de corrupció seguiran fent mal al Partit Popular? Un exemple sóc jo que mai he estat afiliada però els he votat i tots els casos de corrupció que han succeït el partit no ha sabut actuar bé i Ciutadans és el partit més net que hi ha hui en política i per açò em vaig afiliar, ni PP, PSOE ni Compromís se salven. No sé si els aconseguirem però els trepitjarem el taló. En les taules informatives veiem molts possibles votants.

 

Però també heu rebut crítiques per no voler votar a favor o en contra en alguns temes en els plens municipals... Si veiem que falta algun informe o algun document ens hem abstingut perquè sempre exigim que es complisquen els acords. Nosaltres quan és beneficiós per als torrentins ens banyem, som coherents en les nostres propostes.

 

A Ciutadans se’ls ha acusat de no defensar la llengua i identitat valencianes... Respectem l’autonomia però no has d’imposar l’independentisme que recolza Compromís en certa mesura. Compromís està adoctrinant i açò se’ls va acabar en 2019. No es pot enganyar a la gent com han fet. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.7.194

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.