Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 11:25:17 hores

Dilluns, 07 de Maig del 2018
FUTBOL SALA

L'Hispanic fica 17 gols a l'Esparreguera

La jornada 24, l'equip torrentí es desplaça a Loriguilla a jugar l'ultime derbi de la temporada davant Xaloc, en agraïment al municipi que les han tingut com la seua segona casa, partit complicadíssim per a les de Torrent

Aquesta setmana, no ressaltarem una crònica del partit com a tal, ha sigut un partit de claríssim domini local amb un 90% de possessió enfront del 10% de les esparregueras, un equip molt combatiu que des de fa moltes jornades, després de l'abandó de la majoria de jugadores del primer equip, s'han vist abocades a acudir als partits amb jugadores cadets i juvenils, quan el més senzill haguera sigut la retirada.

Felicitats a l'entitat del CFS Esparreguera per seguir competint amb un bloc de xiques molt jovenetes, plenes de coratge i lluita, que competeixen des del primer minut fins al final, però en segona divisió nacional el nivell és molt alt i al final ho acaben pagant, però a més destacar la grandíssima qualitat de les seues porteres Julia en la primera meitat amb amb prou faenes 15 anys, ha donat un recital de parades, pilotes que li arribaven de tots els fronts, la segona meitat Paola ha sigut un altre frontó però quan enfronte tens un tornado no es pot parar tot, la resta de companyes moltpeleonas i combatives, el problema ho tenien amb l'equip torrentino jugant-se la promoció amb la diferència de gols com a basa important.

La primera meitat ha sigut tot un monologotorrentino, obrint l'electrònic Idoya, en el minut un i Inma cinc minuts després, per a continuar amb el gol de Laura que reapareixia després de quasi cinc mesos, sense cap dubte la millor notícia de cara als tres partits que resten, Lotis,Romina i Neus amb dues dianes, completaven el 8-0 amb el qual s'ha arribat al descans, a més la diferència va poder ser major de no haver comptat amb tres travessers i un pal.

La segona meitat idèntica a la primera, domini total hispànic més altres nou gols, dos deRomina, Inma dos, Paula tres i dos de Lotis, a més es va veure un altre gol més per mitjà de la blanc-i-vermella Soraya, el de l'honor del seu equip per a fer el 13-1 després d'una contra personal. Però com en la primera meitat van haver-hi dos pals més, però el resultat final acabe amb el 17-1 de l'electrònic.

En aquesta jornada, tant Palau com a Concòrdia, els altres dos equips amb aspiracions a l'ascens, han complit els seus objectius. El Palau ha patit per a acabar vencent 4-3 a l'Hèrcules després d'un 4-0 al descans, mentre que Concòrdia ha liquidat el seu xoc amb un 3-0 davant el Vallirana. La jornada 24, l'equip torrentí es desplaça a Loriguilla a jugar l'ultime derbi de la temporada davant Xaloc, en agraïment al municipi que les han tingut com la seua segona casa, partit complicadíssim per a les de Torrent, Concòrdia visitarà a la població de Esparreguera, forolilloroig al que segur intentaren golejar i finalment,Femisport visita la complicada pista del Sabadell.