Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 04 de Maig del 2018
POLÍTICA

L'oposició tomba un crèdit extrajudicial de 2.500 euros en bars i restaurants

L'informe d'intervenció afirma que aquestes despeses haurien d'haver-se inclòs en despeses de protocol i representació i no en la caixa fixa d'alcaldia de l'exercici 2017

"Portem açò a ple per un simple problema comptable" així justificava el portaveu socialista i delegat d'Hisenda, Andrés Campos, el crèdit extrajudicial de 2.500 euros de l'exercici del 2017 que finalment el ple no ha aprovat. El regidor David Baviera de Compromís ha començat la seua intervenció justificant la seua abstenció en aquest tema, "'anàvem a votar en contra però en el conjunt total hi ha factures i despeses justificades però volem saber i que ens aclarisquen una de les factures per un total de 108,00 euros en el concepte dels quals s'inclouen ibèrics, xulles de be i salmó. Un menjar en la qual estava l'alcalde amb dos funcionaris que treballen en la mateixa planta que en els temps que corren ens agradaria saber que tema transcendental es va tractar en aqueix menjar per a justificar aquesta despesa amb tres persones que treballen en la mateixa planta torne a repetir".

 

Per aqueixa mateixa factura ha preguntat la portaveu popular, Amparo Folgado, però a més ha afirmat que "es tracten de despeses que hauria d'estar inclosos en despeses de protocol i representació de cadascuna de les delegacions i organismes autònoms i que si no m'equivoque s'han imputat a la caixa fixa d'alcaldia". En aquest mateix sentit ha intervingut, el regidor de Ciutadans Paco Cubes el vot de les quals ha sigut l'abstenció. El socialista Campos ha volgut aclarir aquest assumpte, "no es tracta de cap tema opac, ni de doble despesa, tan sol d'un problema comptable que ens ha obligat a portar-ho a ple".

 

Finalment després de la votació el reconeixement de despesa extrajudicial ha sigut rebutjat amb els vots en contra de PP i Guanyant i l'abstenció de Compromís i Ciutadans. En aquest sentit, l'alcalde, Jesús Ros, ha finalitzat el debat afirmant que "es portarà a ple les vegades que faça mancada perquè si alguna vegada torna la sensatesa s'aprove".

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.219.22.169

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.