Dimarts, 19 de Març del 2024

Actualitzada Diumenge, 17 de Març del 2024 a les 06:50:28 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 03 de Maig del 2018
SANITAT

S'inicia a Torrent la campanya informativa contra el mosquit tigre

El pròxim 10 de maig, a les 18.30 hores, en l'Associació de Veïns el Vedat, s'oferirà la conferència: “El mosquit tigre és tan perillós i molest? Solucions reals al problema”, a càrrec del ponent Ricardo Jiménez Peydró, catedràtic de Control de plagues de l'Institut Cavanilles de Biodiversitat de la Universitat de València

Des de principis del mes de març s'estan duent a terme a Torrent actuacions preventives contra el mosquit tigre, centrades principalment en pluvials i zones d'estancament d'aigua. L'edil de Sanitat, Encarna Lerma ha puntualitzat que “aquests treballs preventius per a evitar les plagues, prioritzen les actuacions en els principals focus de reproducció obstaculitzant així la seua proliferació”. Els operaris estan treballant de forma sectorizada fins a arribar a la totalitat del territori municipal. 
 

En el pròxims mesos i, paral·lelament a aquestes actuacions, des de la delegació de Sanitat del consistori s'està reforçant la campanya informativa sobre el mosquit tigre per a aconseguir la col·laboració ciutadana en les àrees privades. Com l'any passat, l'última factura d'Aigües de l'Horta explica en el seu revers amb informació bàsica per a evitar la proliferació d'aquest mosquit; i, complementant a aquesta iniciativa, es tornarà a comptar amb mupis i, el pròxim 10 de maig, a les 18.30 hores, en l'Associació de Veïns el Vedat, s'oferirà la conferència: “El mosquit tigre és tan perillós i molest? Solucions reals al problema”, a càrrec del ponent Ricardo Jiménez Peydró, catedràtic de Control de plagues de l'Institut Cavanilles de Biodiversitat de la Universitat de València.
 

Aquesta xarrades informatives, que a més d'en El Vedat es pretén que tinguen continuïtat en altres zones de Torrent com La Marxadella o El Pantà, persegueixen l'objectiu de proporcionar als veïns una sèrie de pautes per a aconseguir que el mosquit tigre no es propague en la nostra localitat. Una tasca en zones privades que està a mà de tots i totes i que reforça les labors de control que es realitzen durant tot l'any en les propietats públiques.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.224.52.210

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.