Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 03 de Maig del 2018
ASSOCIACIONS

La FAC lliura els seus premis Ciutadà al Cercle Catòlic i Missatgers de la Pau

Aquest reconeixement té com a objectiu homenatjar a aquelles associacions o persones que són exemple per a la resta de la societat pel seu altruisme i solidaritat

La Federació d'Associacions Ciutadanes de Torrent i Comarca (FAC), va lliurar dissabte passat en el saló d'actes de l'ajuntament els Premis Ciutadà 2018. Aquest reconeixement té com a objectiu homenatjar a aquelles associacions o persones que són exemple per a la resta de la societat pel seu altruisme i solidaritat.
 

En categoria local es va reconèixer al Cercle Catòlic de Torrent, una entitat fundada en 1884 pel sacerdot don José María Méndez Perpiñá i un grup de joves. Actualment realitza diferents labors al servei de la societat dividides en diverses àrees com a atenció primària: assistencial i terapèutica, àrea del menor: àrea de prevenció i formació, àrea de participació ciutadana i àrea d'assessoria jurídica. D'altra banda desenvolupa una labor musical a través de l'escola de la Casa de la Música, que engloba a la Banda Simfònica i Juvenil. 
 

El premi en categoria nacional, es va premiar a l'associació Missatgers de la Pau. Fundada l'any 1962 pel Pare Ángel García Rodríguez, una organització no governamental declarada d'utilitat pública i d'àmbit nacional i internacional. Ha rebut entre altres guardons el Premi Príncep d'Astúries de la Concòrdia. Missatgers de la Pau està legalment constituïda en nombrosos països i treballa de forma directa, o en col·laboració amb organitzacions locals, en diferents programes socials, de cooperació al desenvolupament, assistència social o d'ajuda humanitària que es desenvolupen en 50 països.
 

Un gran nombre de persones així com l'alcalde Jesús Ros, la regidora de Cultura i Participació ciutadana, Susi Ferrer i diversos membres de la corporació van acudir a aquest acte que cada any celebra la FAC en reconeixement a la solidaritat, igualtat i afany de superació d'entitats i persones. Jesús Ros va voler transmetre a Missatgers per la Pau i en concret al seu fundador el Pare Ángel, que no va poder assistir, "l'afecte de Torrent per la gran labor social que realitza en tants països", a més va agrair al Cercle Catòlic "la implicació pel benestar dels torrentins i torrentines, treballant per les persones més necessitades i contribuint a la cultura amb la seua escola i banda de música". El grup de metalls del Cercle Catòlic de Torrent van amenitzar l'acte abans del lliurament de premis.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.119.126.80

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.