Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 26 de Abril del 2018

Torrent recapta més d'11.000 € en la cuestació contra el càncer

A aquesta xifra se suma els prop d'1.400 € que es van obtenir amb el concert benèfic organitzat per la banda simfònica del Cercle Catòlic 

Dissabte passat, l'Associació Contra el Càncer de Torrent va organitzar la tradicional cuestació contra el càncer que realitza anualment. Enguany s'ha aconseguit superar els 11.000 €, gràcies a les donacions de tots els veïns i veïnes que s'han implicat solidàriament i han realitzat les seues aportacions al llarg d'aquesta jornada, que va comptar amb l'assistència de l'alcalde Jesús Ros i els membres de l'equip de govern. 

La Junta local de la AECC va comptar amb la col·laboració de les diferents associacions i col·lectius *torrentinos com: la Junta Local Fallera, amb la participació de les falleres majors de Torrent i les seues corts d'honor; les falles que com cada any col·laboren en la *cuestación a través de les falleres majors i presidents de cada comissió, però sobretot amb la participació dels fallers i falleres infantils, que s'impliquen des de xicotets per a col·laborar en aquesta causa. Igualment també es van sumar a la *cuestación la Federació de Moros i Cristians, la Musa de la Música de la Unió Musical i la Reina de l'encontre.

També van participar l'associació ADISTO, Cors Oberts, Tècniques Orientals, Amics de la Cultura Andalusa i Associació Castella-la Manxa. 

Música i solidaritat
L'activitat solidària continue amb un concert organitzat pel Cercle Catòlic de Torrent, en el qual va participar Esther Casanova que, amb la seua veu i la seua guitarra, es va unir a la banda simfònica per a oferir un espectacle que va delectar als assistents. En el concert, que es va iniciar amb l'agraïment cap a tots els col·laboradors i a la Junta Local de la AECC, per part la Presidenta de la AECC Torrent, Amparo Almerich, es van recaptar al voltant d'1.400 € que aniran destinats a la lluita contra el càncer.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.160.133.33

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.