Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 20 de Abril del 2018
POLIESPORTIU

L'esport de Torrent ‘se la juega’ aquest cap de setmana

Els Tigres Torrent juguen a Xàtiva la final de la Copa d'Espanya Rugbi League. El Nou Bàsquet Torrent pot aconseguir el campionat i certificar l'ascens a Primera Divisió. Els clubs esportius de Torrent afronten les últimes jornades amb opcions de títols i ascensos de categories

Els clubs esportius de Torrent afronten les seues últimes jornades. Alguns poden aquest cap de setmana celebrar títols i certificar ascensos en algunes categories. El Nou BàsquetTorrent es prepara per a un cap de setmana crucial. És l'última jornada i el Sènior Autonòmic està a una victòria del campionat que certificaria l'ascens a Primera. El dissabte a les 19 hores reben a l'últim classificat, el NouBàsquet Paterna, en el pavelló El Vedat. Els Tigres Torrent viatgen fins a Xátiva per a disputar la final de Copa de l'Espanya RugbiLeague. Serà a les 18 hores del dissabte en la Ciutat de l’Esport de Xàtiva. 
 

Per la seua banda, el CD Monte-Sión ho té fàcil per a aplanar el seu camí cap a l'ascens a la Regional Preferent. Aquest dissabte rep (17.30 hores - Sant Gregorio) al UD Paterna, l'últim de la taula, i la que ve visitarà al UD Aldaia CF, capdavanter de la classificació i rival directe. El CD Monte-Sión Femení A, per la seua banda, segueix líder en la classificació de 2ª Regional i pas a pas s'acosta a l'ascens mancant vuit jornades.  Mancant quatre jornades, el Torrent CF visita aquest dissabte (18.30 hores – Estadi Municipal de Riba-roja de Túria) al Riba-roja de Túria CFen un duel directe per a consolidar-se en els llocs d'ascens a Tercera Divisió.
 

En voleibol, aquest dissabte a les 16 hores, el pavelló Anabel Medina acull el partit de tornada dels quarts de final del play-off pel títol entre el CEMA Torrent i l'Ontinyent. Les nostres arriben amb avantatge per a superar l'encreuament després de la seua victòria en el partit d'anada. També en femení i en el pavelló Anabel Medina, el Futsal Hispanic de Torrent contínua el seu camí cap a l'ascens a la primera categoria del futbol sala nacional. Les xiques del Hispanic, segones en la classificació reben a les 19.15 hores al FS Castelldelfels.

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.232.169.110

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.