Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 20 de Abril del 2018
ASSOCIACIONS

Les associacions participen en una jornada sobre les noves obligacions documentals

Al llarg de l'any estan previstes sessions per a ajudar als col·lectius en la seua gestió i en la realització de tràmits administratius

Davant el canvi de legislació que afecta a les associacions de Torrent, la delegació de Participació Ciutadana ha organitzat unes sessions formatives en diferents matèries, que van arrancar ahir amb un taller sobre les obligacions documentals en el Centre de Majors Verge del Olivar, en col·laboració amb la Fundació Horta Sud. En aquesta ocasió, s'ha inclòs també com a novetat als clubs esportius.
 

Les associacions de la ciutat, més de 200 de tots els àmbits, tenen l'oportunitat al llarg de l'any de participar en les diferents sessions previstes. Al maig, segons va explicar la regidora de Participació Ciutadana, Susi Ferrer, que va presentar la xarrada, “està previst que se celebre una sessió per a ajudar a les organitzacions durant els tràmits de petició de subvencions. Més endavant, al setembre, tindrà lloc una jornada sobre les obligacions fiscals i, a l'octubre, una sobre pedagogia de les associacions”.
 

Aquesta estratègia se sumisca a altres jornades formatives que ja han tingut lloc com una d'adaptació a la gestió electrònica. Malgrat la complexitat de les exigències de la Llei 39/2015 de procediments administratius, el consistori ha posat tots els recursos que estan al seu abast per a facilitar a la ciutadania a adaptació a la nova realitat administrativa. Des de l'entrada en vigor de la llei, s'han impartit cursos personalitzats organitzats pel consistori a més de 300 usuaris entre col·lectius i subjectes obligats per llei a la presentació telemàtica de registres.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.48.135

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.