Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 20 de Abril del 2018
POLÍTICA

El PP demana que es realitze un manteniment en els escocells de l'Avinguda després de les queixes per caigudes

Folgado: “el desgast del material, que ja fa quasi vuit anys que va ser instal·lat, fa que haja de realitzar-se un manteniment i que sembla ser no s'està realitzant, a causa dels forats en els quals cap un peu sencer i es produeixen caigudes i ensopegades, com han denunciat alguns veïns al nostre grup municipal”

Els populars de Torrent lamenten “el mal estat en el qual es troba la marmolina que recobreix els escocells de l'Avinguda al Vedat i que suposen un perill sobretot per a les persones majors i els xiquets”. Per açò, la portaveu del PP, Amparo Folgado sol·licita que “s'actue al més prompte possible i es reparen els escocells recoberts amb marmolina transpirable i en alguns casos es retire i es torne a instal·lar de nou”.



L'Ajuntament de Torrent governat pels populars a la fi de 2010, va retirar les plataformes de ferro que recobrien els escocells de l'Avinguda al Vedat i que patien vandalisme i robatoris, permarmolina transpirable, de manera que no quedara buit i no s'acumulara brossa al costat dels arbres. Aqueix any es van canviar 500 escocells de l'Avinguda al Vedat, alguna cosa que es va continuar realitzant en d'altres arbres de Torrent en els anys següents.



Els populars afirmen que “el desgast del material, que ja fa quasi vuit anys que va ser instal·lat, fa que haja de realitzar-se un manteniment i que sembla ser no s'està realitzant, a causa dels forats en els quals cap un peu sencer i produeixen caigudes i ensopegades com han denunciat alguns veïns al nostre grup municipal”.



Per açò, Folgado espera que “com més prompte millor, l'equip de govern es pose a treballar ja siga emplenant els buits o canviant la marmolina per una nova”. Amb la instal·lació d'aquest material, es va posar en el seu moment fi al furt de reixes i a l'acumulació de brosses al costat dels arbres de l'Avinguda al Vedat.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
23.20.51.162

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.