Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 18 de Abril del 2018

L'Ajuntament inicia els tràmits per a l'adquisició de les instal·lacions del centre de salut de Parc Central

En les pròximes setmanes s'iniciarà el procés de subhasta pública per a disposar dels locals amb les característiques exigides per Sanitat

L'Ajuntament de Torrent ha iniciat els tràmits administratius per a l'adquisició de les instal·lacions en les quals se situarà el futur centre de salut de Parc Central, segons ha indicat aquest matí en roda de premsa el regidor de Promoció Econòmica, Andrés Campos. 

 

En les pròximes setmana, el consistori iniciarà el procés de subhasta pública per a adquirir uns locals, amb unes característiques concretes, que posarà a la disposició de la conselleria de Sanitat per a “fer realitat el cinquè centre de salut de la ciutat de Torrent”.

 

Aquest centre contribuirà a la descongestió del mapa sanitari de la ciutat que actualment es troba saturat. El centre de Pintor Ribera té aproximadament una activitat de 40.000 persones, el centre del carrer València, 30.000 i el centre auxiliar del Vedat, uns 10.000. La construcció d'aquest centre suposarà poder donar respir al centre de Pintor Ribera en uns 10.000 pacients i del Vedat en altres 2.000.

 

“Amb el futur centre de salut fem un pas més en el nostre compromís i la nostra aposta per una sanitat pública de qualitat per a totes i tots”, comenta  la regidora de Sanitat, Encarna Lerma Va besar. cal recordar que, per a seguir oferint serveis molt complets a la ciutadania i complementant els ja existents, al novembre de 2016, en el centre d'Especialitats del carrer Sants Patrons es van dur a terme una sèrie de reformes i una important dotació de aparatología mèdica.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.220.126.5

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.