Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 18 de Abril del 2018

Companyerisme i diversió en les Jornades d'Esport Inclusiu

L'àgora del Parc Central ha acollit aquest matí les V Jornades d'Esport Inclusiu; un esdeveniment que ha reunit a les associacions i col·legis d'Educació Especial i diversitat funcional de Torrent.

Les jornades, promogudes pel Pla Municipal d'Atenció a les Persones amb Discapacitat i/o Dependència, tenen com a objectiu principal fomentar la cooperació i l'esport col·lectiu. 

 

Les activitats han començat amb un taller de música i ball. Seguidament, els i les participants s'han repartit en grups per a realitzar una sèrie de proves esportives organitzades en un circuit: joc de mocador, salt de fossat, llançament de pilota, joc de relleus i futbol. El regidor d'Atenció a les Persones, Francesc Carbonell, al costat de la regidora d'Esports, Nadia Marín, i d'Educació, Patricia Sáez, s'han unit a les jornades que fomenten “el respecte i companyonia en l'àmbit esportiu”, ha destacat Carbonell.

 

Els jocs han estat organitzats i arbitrats per l'alumnat de la Universitat Catòlica de Torrent, amb el qual es té un conveni de pràctiques, i també  ha participat el col·legi Mare Sacramento.

 

A aquesta activitat se suma el V Festival Per Primavera, Música i Solidaritat, que tindrà lloc matí a partir de les 10.30 h també el Parc Central. L'alumnat dels centres d'Educació Especial L'Encarnació, Squema, Torrepinos i La unió; els de el centre ocupacional Tomás d’Osma III, Centre Ocupacional ABD, ADISTO; l'alumnat del Conservatori Professional de Música de Torrent, el CEIP Terretes i el Drac, participaran en aquesta activitat organitzada per la delegació d'Educació i Dinamització Lingüística.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.209.229.59

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.