Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 18 de Abril del 2018

Torrent homenatjarà a Blas Gámez en la Mitja Marató i 10K

La competició esportiva, que se celebrarà aquest diumenge 22 d'abril, compta amb una nova samarreta, una nova imatge dissenyada específicament per a aquesta prova i el lliurament de medalles *finisher a tots els i les participants

Aquest cap de setmana, la ciutat de Torrent té una cita amb l'esport en la 14ª Intervé Marató i la 5º 10k. La jornada del diumenge inclourà, com a novetat, la dedicatòria especial: Memorial Blas Gámez; un reconeixement al sotsinspector d'homicidis de la Policia Judicial i veí de Torrent que va morir l'any passat en acte de servei. En la trobada amb els mitjans de comunicació, que ha tingut lloc aquest matí, s'ha presentat aquesta competició esportiva, i ha comptat amb l'assistència  de Chus Sáez, esposa de Blas Gámez, que ha agraït a l'Ajuntament de Torrent el seu suport a ella i a la seua família, i més concretament el reconeixement que se li està atorgant al seu marit. 

 

Durant l'esdeveniment es realitzarà un acte commemoratiu, dedicat al sotsinspector que va estar molt relacionat amb el món de l'esport, participant en diferents competicions de ciclisme i atletisme. Així mateix, enguany, i per primera vegada en una competició esportiva celebrada a Torrent, es faran lliurament de medalles finisher a tots els participants, les quals portaran inscrit en la part posterior, el nom de Blas Gámez i la data de la carrera. Una medalla que té un doble significat, d'una banda “reconeixem la participació de totes les persones que corren en aquesta carrera, i per un altre es recorda i commemora la figura de Blas Gámez”, ha destacat la regidora d'Esports, Nadia Marín. 

 

Una altra de les novetats incloses, és el nou recorregut, que té un circuit més urbà i pla “amb el principal objectiu d'afavorir als participants perquè puguen augmentar les seues marques”, ha explicat Marín. A més, ha assenyalat la importància de “consolidar aquesta prova perquè entre a formar part del circuit de la Diputació de València” Per a conèixer tot el recorregut, tant de la Mitja Marató com de la 10K, es poden consultar els següents enllaços:

Recorregut de la Mitja Marató: http://bit.ly/2hcdkhc
Recorregut 10K: http://bit.ly/2gba2az

 

D'igual manera, la regidora ha presentat la nova samarreta dissenyada per a l'edició d'enguany, així com la nova imatge, que compta amb un nou logotip creat pel departament de comunicació de l'Ajuntament de Torrent específicament per a aquesta prova. La samarreta, de major qualitat, s'ha creat pensant en els materials específics per als i les esportistes. Està previst que s'inscriguen entre 700 i 750 persones que rebran, a més de la samarreta i la medalla finisher, una  borsa completa amb regals i diversos objectes. 

 

L'eixida de la 10k serà el diumenge 22 d'abril a les 9:00h i la mitjana tindrà lloc a les 9:30h. Les inscripcions poden realitzar-se en la web: www.cronorunner.com  fins al dijous 19 d'abril a les 23:59 hores; en Esport Runner (C/ Exèrcit Español, 6); o presencialment en les oficines de la FDM (Tlf. 96 156 23 46 – Fax 96 156 17 31) fins a les 14:00 hores d'aqueix mateix dia i la recollida de dorsals 1 hora abans en la Ciutat de l’*Esport.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.190.219.65

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.