Dilluns, 16 de Abril del 2018
FUTBOL FEMENÍ

Un minvat Hispanic guanya a l'Eixample

La pròxima jornada les hispàniques reben a Torrent un altre complicat equip, el Castelldefels situat a la meitat de la taula i sense cap pressió pel que segur complicaren la trobada a les torrentines

Importantíssima victòria torrentina a casa de FS Eixample, en unes condicions molt adverses per a un equip que està lluitant per ficar-se en lloc de promoció, ja que davant les múltiples baixes de l'equip sol han pogut desplaçar-se amb vuit jugadores que s'han buidat de principi a fi per a traure el partit i aconseguir els tres punts que els permet somiar i més després de la burxada de Femisport a casa davant Cervera que ha empatat a tres, per la qual cosa Hispanic i Concòrdia es col·loquen a tres punts de Femisport.

Partit molt igualat entre dos equips que han anat sempre a per el partit, jugat amb molta intensitat i gran malbaratament físic, l'1-0 ha arribat en el minut 3 per a les locals de la sabatilla de Mar, el joc ha seguit amb anades i voltes ràpides a les àrees i en el minut 5Romina ha combinat amb la gallega María que culminava una bonica acció per a empatar 1-1 el partit, eren minuts on les valencianes es trobaven més centrades i dominaven el joc de fet en el minut 7, la rossa Neus ha tornat a traure el tarro de les essències i s'ha marcat un altre golazo marca de la casa amb una estupenda volea que ha desempolsat la xarxa de la porteria d'Anna, el joc ha seguit igual amb arribades contínues a les dues àrees però tant Aida per Hispanic i Anna per Eixample han estat molt encertades arribant al descans amb avantatge torrentina en una primera meitatigualadísima.

La represa més del mateix, alta intensitat en el joc i atacs ràpids, però en el minut 30, Mar posava l'electrònic en igualtat 2-2, semblava que les torrentinas no podrien aguantar la intensitat de la trobada però el cor de les valencianes s'ha associat amb el cap i han seguit aguantant l'embranzida de les catalanes, les faltes han anat caent en un i un altre bàndol però les rojinegras han sigut les primeres a arribar a la cinquena falta, arribant al minut 37 en el qual les de Cinto han comès la sisena falta, per la qual cosa han sigut castigades amb doble penal que ha llançat magistralment Neus que ha clavat l'esfèric en l'esquadra per a avançar a les hispàniques 2-3, aguantant com a autèntiques guerreres fins al so de la botzina, que indicava que els tres punts s'anaven per a Torrent.

La pròxima jornada les hispàniques reben a Torrent un altre complicat equip, el Castelldefels situat a la meitat de la taula i sense cap pressió pel que segur complicaren la trobada a les torrentines. D'altra banda, Concòrdia li les veurà amb Eixample en un altre dur duel de rivalitat local i Femisport visitara la pista de Xaloc a Alacant, els tres de cap saben que el marmitó ho tindrà molt complicat tornar-se a enganxar, encara que Palau segueix mantenint el matalàs de tres punts sobreHispanic i Concòrdia.