Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 11 de Abril del 2018
OCI

Més d'1.300 expositors participen en la Fira de Modelisme

Les maquetes d'avions, vaixells i reproduccions històriques es van exposar al llarg del vestíbul i de la primera planta del Auditori

L'Auditori es va omplir de maquetes d'avions, vaixells i reproduccions històriques en el concurs – fira de Modelisme organitzada per l'Associació Modelista de Torrent (AMT). La cita va reunir a un gran nombre de persones de totes les parts del món que no van voler perdre's aquesta trobada de gran referència dins del modalismo estàtic nacional i internacional, i en el qual van participar més d'1.300 expositors.
 

Les diferents peces, situades entre el vestíbul del Auditori i el primer pis, es dividien segons categories: aviació master, aviació estàndard, vehicles civils, escenificacions, figures, vehicles militars master, vehicles militars estàndard, ciència-ficció i fantasia i vaixells / concurse MareNostrum. I en la segona planta es va habilitar una zona de jocs de rol. 
 

El públic infantil també va poder gaudir del concurs amb un espai amb tallers i activitats, on els més xicotets i xicotetes podia pintar diferents dibuixos d'avions, vaixells i tancs. D'igual manera, el concurs va incloure una categoria Junior, dedicada a participants de fins a 16 anys.
 

L'exposició es contemplava amb una gran varietat de stands representatius del modelisme nacional i internacional, instal·lats en la plaça del Auditori, on es presentava una gran varietat de productes relacionats amb el món del modelisme. D'igual manera, enguany, en la categoria de Vehicles Militars, va haver-hi l'especial “Vehicles lleugers d'alta mobilitat a quatre rodes”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.142.171.180

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.