Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Dimecres, 11 de Abril del 2018
FUTBOL SALA

El Hispanic recupera la segona plaça enfront del Sabadell

En aquests moments la segona posició del grup 2 donaria plaça de promoció d'ascens, per la qual cosa resta de temporada cada jornada és una final para Hispanic i Concòrdia

Important la victòria de Hispanic a casa davant el FS Sabadell. L'engruixada victòria de les torrentines, les condueix a ocupar la segona plaça de la classificació del grup 2 de la 2ª Divisió Nacional Femenina de Futbol Sala, en la igualada lluita amb Concòrdia, encara que Teldei Eixample es troben a quatre i cinc punts de Concòrdia que és tercer amb 44 punts empatat amb les hispàniques segones en la classificació en aquesta 19ª Jornada. En aquests moments la segona posició del grup 2 donaria plaça de promoció d'ascens, per la qual cosa resta de temporada cada jornada és una final para Hispanic i Concòrdia.

El Partit des de l'inici ha sigut de clar domini hispànic davant un Sabadell que s'ha presentat a Torrent molt minvat d'efectius amb vuit jugadores dues d'elles del filial, Aina i Arinna, l'equip torrentino també segueix una altra setmana més plagat de baixes malgrat tot ha imprès un joc des d'inici amb molta intensitat, minvant minut a minut les forces de lesarlequinades que van aguantar fins al minut 7, malgrat tot les catalanes van disposar de dues molt bones ocasions de Meritxell i Mireia que evite Berta, Romina roba l'esfèric combina amb Idoya i aquesta mana l'esfèric al fons de la xarxa 1-0 el segon tarde uns minuts més i en el minut 11 com no Neus llança un altre zapatazo de costum Laura buida i el rebot Romina al fons de la xarxa 2-0 resultat amb el qual es va arribar al descans després de nombrosa ocasions per a les valencianes que avorte una segura Laura.

La segona meitat ha seguit el mateix camí com acabe la primera, en el minut 23 jugada d'estratègia torrentina i nou gol de Neus 3-0, el devessall torrentí ha seguit i en el minut 25 Palanca després d'una jugada personal llança un tret pegat al pal i fa el 4-0, en el minut 26 passada en profunditat a Romina i fa el 5-0, lesarlequinades amb prou faenes els queden forces però segueixen lluitant a força de cor, en el minut 27 joc de triangulació torrentino que culmina Paula 6-0, el joc ha passat uns minuts de relaxació i en el minut 34 una altra combinació d'estratègia entre Lotis, Neus i gol de Palanca 7-0 resultat amb el qual s'ha arribe al final del partit amb total domini de les Valencianes.