Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 11 de Abril del 2018

Els nous xiquets del Consell Municipal d'Infància estrenen càrrec

L'organisme és l'enllaç dels més joves de la ciutat amb l'administració local. Durant la jornada es va celebrar l'acte d'investidura, en el qual xiquets i xiquetes han pres possessió del càrrec. 

La sala d'exposicions de l’Espai va acollir la primera activitat del nou equip de xiquets i xiquetes que formen part del Consell Municipal d'Infància de Torrent. Durant la jornada es va celebrar l'acte d'investidura, en el qual xiquets i xiquetes han pres possessió del càrrec. 

 

Els quatre xiquets i xiquetes consellers de 2016-2017, que coneixen bé el funcionament d'aquest projecte de participació ciutadana, van ser amfitrions de la trobada. Baix la seua solvència han sigut presentats els noms de les 32 xiquetes i xiquets que actuaran enguany com a portaveus de les opinions dels ciutadans i ciutadanes més joves del municipi de Torrent.
 

A partir d'ara les seues comeses seran assistir a assemblees amb polítics, participar en reunions dels xiquets i xiquetes representants del Consell de Torrent, mantenir trobades amb altres consells d'infància de la Comunitat Valenciana, assistir a actes institucionals organitzats per UNICEF i administracions públiques, però sobretot actuaran d'enllaç entre l'administració local i els xiquets i xiquetes de Torrent. 
 

Aquests xics i xiques, als qui se'ls notava alguna cosa nerviosos al principi de la jornada, li'l van passar molt bé realitzant jocs per a conèixer-se millor. La regidora de Drets Personals, Encarna Lerma Va besar, els va acompanyar en tot moment i els va explicar l'important que van a ser les seues aportacions per a l'equip de govern i “fer així de Torrent un bona ciutat on viure”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.147.103.8

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.