Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Dilluns, 26 de Març del 2018
FUTBOL

Tretze gols entre Hércules i Hispanic a Sant Vicent

Tots dos conjunts arribaven al xoc després de sengles victòries, les blanquiblaus necessitaven la victòria per a seguir la seua trajectòria de bon joc i resultats i eixir de la part baixa i les valencianes per seguir amb opcions de lluitar per les posicions de promoció

Tretze gols s'han vist en el pavelló Ginés Alenda de Sant Vicent del Raspeig, en el partit que han disputat les alacantines de l'Hèrcules i les torrentinas del Hispanic, tots dos conjunts arribaven al xoc després de sengles victòries, les blanquiblaus necessitaven la victòria per a seguir la seua trajectòria de bon joc i resultats i eixir de la part baixa i les valencianes per seguir amb opcions de lluitar per les posicions de promoció.

El partit es va posar de cara per a les de Torrent en el minut 2 després del gol de la il·licitana Idoya que il·luminava l'electrònic 0-1, no obstant açò va anar el motiu que incentive a les herculanas per a reaccionar i anar posicionant-se sobre el parquet i dominar el joc que veien el seu esforç recompensat en el minut 9 quan Irene posava taules en l'electrònic 1-1, però Romina en el minut 14 torna avançar a les torrentinas 1-2, un altre nou error en defensa de les visitants en el minut 15 provoca que Alejandra faça el 2-2 per a les seues i comence el millor repertori local que en el minut 16 s'avancen en l'electrònic 3-2 per mitjà de Susana, les valencianes segueixen descentrades i fora del partit i arribat el minut 18 Alicia àmplia diferències per a les blanquiblaus posant el 4-2 amb el qual s'arriba al descans.

Després del pas per vestuaris s'esperava la reacció torrentina i no obstant açò veuen com les Andrea els fan el 5-2 en el minut 21 per mitjà de Lucia, que deixava la trobada molt encaminada per a les alacantines una tímida reacció delas d'Angel un minut més tard escurcen diferències 5-3 per mitjà de María Redó, però el conjunt veia més a prop les seues possibilitats i en el minut 25 tornen a ampliar diferències 6-3 obra d'Irene, semblava que les valencianes s'enfonsarien, però Angel Mana a les seues jugar de cinc amb portera jugador i les bales negres comencen a tallar l'aire del municipal de Sant Vicent i prendre el control del partit tancant a les herculanas en la seua àrea i sense veure pràcticament l'esfèric per les seues sabatilles, arribant al minut 27 la pèl-roja Lotis fa el 6-4 per a ficar a les seues de nou en el partit i ficar més pressió a les amfitriones que quasi sense reacció veuen com Idoya torna a marcar per a les hispàniques 6-5 en el minut 31.

Molt partit per davant i els nervis i descontrol defensiu en les locals que veuen com un minut més tard Neus posa l'empat 6-6 en l'electrònic el pavelló no es creia el que s'estava veient i més quan la capitana torrentina Lotis reprèn el comandament en el lluminós per a les seues i encendre el 6-7 de l'esperança que veien com amb coratge i molt cor tornaven a veure's victorioses, tornant al joc de quatre davant un equip local una miqueta enfonsat i perplex sense poder de reacció, arribant al final de la trobada amb la victòria de les hispàniques, que amb els resultats entre equips directes mantenen la tercera plaça empatats amb Concòrdia segon a 41 punts i deixant a Telde quart amb 37 i Eixample cinquè amb 36, rebent la pròxima jornada 19 el 7/4/2018 al FS Sabadell a Torrent.