Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 26 de Març del 2018
OCUPACIÓ

L'Ajuntament de Torrent contractarà a 31 persones aturades durant els pròxims mesos

El passat any, més de 380 ciutadans i ciutadanes van trobar treball a través de les diferents iniciatives fomentades pel consistori segons les seues dades

L'Ajuntament de Torrent, seguint amb el seu compromís per a fomentar i oferir l'ocupació entre els joves, ha presentat la proposta per a participar en els programes EMCUJU I EMPUJU, convocats pel SERVEF. Les dues iniciatives estan dirigides a joves de fins a 30 anys, però amb la diferència que la primera està dirigida a aquells que compten amb una qualificació professional reconeguda pel sistema de formació professional per a l'ocupació o del sistema educatiu; i la segona a joves aturats en general. Amb tots dos projectes es contractarà a 11 joves torrentinos en situació de desocupació durant un període de 12 mesos.
 

Aquests dos programes estan cofinançats pel Fondo Social Europeu i la Iniciativa d'Ocupació Juvenil a través del Programa Operatiu d'Ocupació Juvenil per al període 2014-2020. Les titulacions oferides són: dos llocs per a grau en Treball Social, dos per a Grau ADE o Economia o Finances i Comptabilitat, dues per a C.F.G.M. Gestió Administrativa; un per a C.F.G.S. Administració i Finances, Màrqueting i Publicitat o Gestió de Vendes i Espais Comercials; un per al Grau en Enginyeria Civil o Enginyeria en Obres Públiques; i finalment una persona amb el Grau en Informació i Documentació. Igualment s'ofereixen tres llocs de peó de pintor per a treballar en el manteniment de mobiliari urbà i instal·lacions municipals. 
 

El pressupost total dels dos programes és de 269.150,45 €, dels quals l'ajuntament aporta 91.823,45 €. La resta està subvencionada pel SERVEF. El regidor de Gestió de Recursos, Andrés Campos, ha destacat la importància d'aquests dos projectes “posat que es tracta d'una aposta per ajudar als joves de la nostra ciutat, un sector que s'ha vist molt afectat pel problema de l'atur i al com li és difícil iniciar-se en el món laboral”. 
 

Majors de 55 anys
El consistori també va a oferir ocupació als aturats majors de 55 anys a través de Pla d'Ocupació de la Diputació de València i que compta amb 148.420 € de pressupost. Amb aquesta iniciativa es crearan 20 contractacions d'oficials i peons en albañería, pintura i jardineria, amb un contracte de tres mesos, i que es realitzaran al llarg dels mesos de juny i juliol. 
 

Entre els programes dirigides als joves i als majors de 55 anys, es contractaran un total de 31 persones aturades. Açò se sumisca a les mesures realitzades durant l'any passat amb les quals es va aconseguir que més de 380 persones pogueren gaudir d'un lloc de treball. Unes xifres molt positives que “superen les expectatives i mostren el compliment de l'equip de govern en el nostre compromís amb la creació de llocs de treball”, ha assenyalat l'alcalde Jesús Ros. D'igual manera, Ros ha assenyalat que en finalitzar la legislatura “aconseguirem oferir ocupació a més de 700 persones”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.166.7

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.