Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Dimecres, 21 de Març del 2018
FUTBOL

Neus dóna la victòria a l'Hispanic mancant 5 segones per al final

Partit avançat amb motiu de les festes falleres de la 17ª Jornada de 2ª Divisió Nacional Femenina Gº 2, el que van disputar Hispanic i Bisontes, al voltant d'un centenar de persones en la graderia

Partit avançat amb motiu de les festes falleres de la 17ª Jornada de 2ª Divisió Nacional Femenina Gº 2, el que van disputar Hispanic i Bisontes, al voltant d'un centenar de persones en la graderia. Les trobades entre els dos equips valencians sempre s'han destacat per una immensa igualtat davant tots dos conjunts, a més de l'altíssima intensitat i emoció que desenvolupen sobre el parquet, malgrat que cal ressaltar que el joc en ocasions no siga el brillant que es desitja, dos equips que es coneixen a la perfecció ja que en les files torrentinas hi ha diverses jugadores amb passat castellonenc fins i tot Angel tècnic Torrentino i seleccionador valencià ha explicat en la selecció amb jugadores de Bisontes.

La trobada des d'inici va començar amb clar domini de les torrentinas que entrat el minut 18, Lotis s'en càrrec d'avançar a les Hispanicasd'una forta bolea, les castellonenca han tingut una ocasió molt clara minuts després en una contra en la qual Sara s'ha plantat davant Aida que ha sigut més llesta i li ha robat la cartera, les arribades locals eren més contínues però solament un parell d'ocasions amb ple perill que Cristina resol amb molt encert, arribant al minut 15, quan la artillera Neus en la seua reaparició en el Anabel Medina després de la seua llarga lesió, llança un obús des de 12 metres que entra pegat al pal i puja el 2-0 a l'electrònic, resultat amb el qual s'arriba al descans amb clar domini de les de Torrent.

La segona meitat ha començat de forma idèntica a la primera meitat i amb una altra ocasió claríssima de les d'Angel en la qual Cristina li ha fet dues paradones a Idoya, el joc local ha seguit imposant-se encara que si encert final, en el minut 31, Luque ha donat entrada a Kira i aquesta ha sigut tot un tornado que ha revolucionat a les seues companyes, eixint d'ella l'inici del gol castellonenc en el minut 32, després de robar l'esfèric driblar a diverses defensores i ficar una passada de gol que Yana ha manat al fons de la xarxa, aquesta revolució ha fet créixer-se a les de la plana i han començat a imposar el seu joc i domini, Yana escorada a l'esquerra ha manat el cuir a la creuera en el minut 33, el partit ha entrat en un moment de bogeria d'anada i volta en el 34 Paula ha sigut a punt de fer el tercer però Nerea ho ha tret quan es colava, la intensitat que imprimeix Bisontes provoca que les hispàniques facen la cinquena falta de quatre minuts.

Luque mana a les seues jugar de cinc i en el minut 38 Eli mana la pilota al pal i segons més tard Hispanic comet la seua sisena falta castigant els col·legiats la mateixa amb doble penal que llança Carla i posa el 2-2 mancant minut i mitjà, Angel li la juga i posa a les seues a jugar de cinc tancant a les castellonenques en la seua àrea els segons passaven però mancant cinc segons la rossa d'ulls blaus Neus va tornar a enlluernar el pavelló traient-se un altrecañonazo de fora de l'àrea entre un mar de cames que acaba donant la victòria a les torrentines 3 - 2. Segona meitat en la qual va començar dominant el Hispanic i en els últims deu minuts les castellonenques van alçar el partit sucumbint davant l'efectivitat de Neus.