Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 19 de Març del 2018

Sant Valerià dispara la Nit del Foc torrentina amb 50 kg

A les 1.30 h. la falla Sant *Valerià tanca les falles amb un espectacle major que l'any anterior, amb la novetat d'un triple terratrèmol amb tres tiratges d'anada i volta i una sorpresa digital en forma de cortina de foc.

La Falla Sant Valerià es prepara per a disparar el que ja s'ha convertit en la Nit del Foc torrentina, la seua mascletà nocturna, tot un clàssic en el calendari faller de Torrent. L'exercici faller de la capital de l'Horta Sud es tancarà a les 1.30 h. d'aquesta matinada amb un espectacle major que la de l'any passat que arribarà als 50 kg. L'empresa Piroquiles, de Vicente Caballer, dispararà un triple terratrèmol amb tres tiratges d'anada i volta i una sorpresa digital en forma de cortina de foc com a novetat.


La mascletà nocturna comença amb cinc colps aeris, que donarà pas a dues fases aèries amb un gran bombardeig que enllaça amb tres retencions terrestres i tres tiratges d'anada i volta. Posteriorment, l'espectacle segueix amb un bombardeig de color i un gran tro que supera al de l'any passat per a acabar amb una sorpresa digital, en forma de cortina de foc i un colp final, que serà el fermall d'or a un exercici plagat de primers premis com el de Cavalcades, Crítica local, monument major en primera, enginy i gràcia, etc. fins a arribar a la trentena de palets.


Per aqueix motiu aquesta mascletà nocturna, dissenyada pel president de la comissió, Miguel Ángel Atienza; s'ha pensat seguint el patró d'un exercici faller: intens al principi, després s'estabilitza sense baixar el ritme, ni el foc aeri per a acabar amb una gran fi de festa. L'espectacle està pensat expressament com a homenatge a tots els fallers de la comissió, que amb el seu esforç han fet possible enguany.


Després del gran èxit dels anys anteriors i de l'afluència massiva de públic, la falla convida a tots els veïns i fallers, que a aqueixa hora hagen conclòs la seua cremà, al fet que s'acosten a presenciar aquesta fi de festa. Un gran esforç de la comissió torrentina per potenciar els espectacles pirotècnics en l'última nit de l'exercici com a homenatge al barri, als seus representes, comerciants i veïns.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.44.108

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.