Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 06 de Març del 2018
SUCESSOS

La Policia Nacional deté a una parella per un delicte contra la salut pública

Subministraven marihuana, cocaïna i heroïna en el seu habitatge familiar. En el registre se'ls va localitzar 32 papelinas preparades per a la seua venda

Agents de la Policia Nacional han detingut a Torrent a un home i una dona de 25 i 28 anys, d'origen espanyol, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, després d'intervenir-los en el seu domicili 22 papelinas de, pel que sembla heroïna, 10 papelinas de, pel que sembla, cocaïna, 490 euros i una bàscula de precisió. Les recerques es van iniciar al febrer en tenir coneixement els policies a través d'informacions anònimes, que en un habitatge de Torrent s'estaria venent substancies estupefaents. Pel que sembla, en aquest domicili es produiria una venda contínua durant matí, vesprada i primeres hores de la nit generant una gran alarma social en la zona. 
 

Durant les recerques els policies van localitzar l'habitatge i van observar que la venda era contínua, i que les estarien realitzant un home i una dona. Els agents van localitzar marihuana i cocaïna, que s'hauria comprat allí. Finalment els agents van realitzar un registre en el domicili, en el qual van trobar als sospitosos amb dos menors d'edat, i van intervenir 22 papelinas de, pel que sembla, heroïna, 10 papelinas de, pel que sembla, cocaïna, 490 euros i una bàscula de precisió. Els detinguts, amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.74.54

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.