Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 28 de Febrer del 2018
FUTBOL FEMENÍ

Jornada plena de victòries per a les féminas de la Monte-Sión

El duel més important i esperat eren el que havien de brindar primer contra segon en el grup dos de segona regional, torrentines isillenses lluitaven per deixar quasi encarrilada la temporada, les de Silla van vèncer 2-1 en l'anada pel que partien amb avantatge per al gol average final, les victòria de les de Torrent 3-1 les deixa líders en solitari amb 42 punts, 74 gols a favor i solament 13 en contra

Destacar la gran jornada disputada pels femenins del CD Munte Sión que s'ha saldat amb ple de victòries, les xicotetes de l'Infantil-Cadet, vencien per un contundent 4-0 a l'equipe “B” del Maritim CFF, amb gols 2 de Aroa i 2 de Marta tots en la primera meitat. La matinal dominical es destacava pel duel entre els dos equips col·legials enfront dels dos femenins de Silla CF i que van acabar doblegant-se enfront de les torrentines.

El duel més important i esperat eren el que havien de brindar primer contra segon en el grup dos de segona regional, torrentinas isillenses lluitaven per deixar quasi encarrilada la temporada, les de Silla van vèncer 2-1 en l'anada pel que partien amb avantatge per al gol average final, les victòria de les de Torrent 3-1 les deixa líders en solitari amb 42 punts, 74 gols a favor i solament 13 en contra, a més del gol average a favor de les col·legials, però el millor de tot la sensació d'equip guanyador que brinda en cada partit.

Les de Gabi, des del primer moment van eixir convençudes que els tres punts es quedarien a Torrent, prenent el control del partit des de la xiuletada inicial, malgrat tot van ser les de Silla les que es van avançar en el marcador en el minut 7, amb gol d'Emilia 0-1, les azulonas lluny d'enfonsar-se i sabedores que se sentien superiors, es van bolcar a l'atac i encara que les ocasions arribaven no veien porta, fins que en el minut 30 la golejadora torrentina Sandra acaba perforant la porteria de Nuria 1-1, era la recompensa al gran treball de les locals que s'avançaven 2-1 en el minut 43 amb gol de Sara Villalón, amb l'avantatge local es va arribar al descans.

La represa va ser una mica més igualada, amb un equip visitant que intente cercar la igualada encara que amb més cor que cap i un equip col·legial que va saber llegir el partit i portar el control del mateix i encara que tots dos equips van disposar les seues ocasions, van ser lestorrentinas les més incisives i les que van disposar les ocasions més clares posant la guinda al partit en el minut 83, quan novament la golejadora Sandra cap al seu segon gol i el tercer del seu equip 3-1, gol importantíssim que donava la victòria i la diferència de gols a favor de les torrentinas a més del liderat en solitari.

FEMENÍ B
El femení “B”, realitzava un gran partit, en l'altre duel entre torrentinas i les Feminas del Silla CF, en el qual la primera meitat acabe com va començar amb 0-0, però la segona meitat va donar una bolcada, amb la inclusió en l'equip de Marta l'equip pren una altra línia de joc més ofensiva i la connexió amb el terratrèmol de Claudia Andreu, desmantella la línia defensiva Sillera i en el minut 57 arriba l'1-0, la jovenetaSabela Simó fa el 2-0 en el minut 68, Claudia Andreu confirma el seu gran matinal i en el minut 72 fa el 3-0, però el fermall final per a Claudia arriba en el minut 89 quan tanca el seu compte particular amb el seu tercer gol i posar el 4-0 definitiu, fruit al gran treball que realitzen aquestes xiques de el “B” i que venim avisant en jornades anteriors.