Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 22 de Febrer del 2018
FALLES

L'Avinguda acull la cavalcada del Ninot infantil

Els fallers més jovenes de les 29 comissions de la localitat ompliran de color i originalitat els carrers en un dels actes més multitudinaris de les falles

Diumenge que ve 25 de febrer la Avinguda s'omplirà de color, originalitat i música. Els protagonistes seran els més xicotets de les 29 comissions de la capital de l'Horta Sud que participaran en la Cavalcada del Ninot Infantil. És l'acte faller infantil més multitudinari de l'agenda fallera torrentina. A partir de les 11 del matí desfilaran per la avinguda amb disfresses plenes de color i amb lemes que tractaran el medi ambient, els jocs i tot allò relacionat amb el món infantil.

 

La falla Lope de Rueda i Verge del Puig va aconseguir la victòria en les falles del 2017 per segon any consecutiu gràcies a la seua proposta innovadora amb el lema “Jo escric, tu lliges”. Un espectacle de música i balls on els menuts de la comissió posaren de manifest la importància de llegir i aprendre, ja que “si lliges, viuràs més d’una vida”.

 

D’altra banda, la falla Antoni Pardo va aconseguir el segon premi amb una espectacular posada en escena on els xiquets ompliren el carrer amb el lema “Construïm un món nou”, que fa referència a la necessitat d’eradicar la pobresa, contribuir al reciclatge, acabar amb la violència de gènere, viure en igualtat i ser feliços. El tercer premi va ser per a la comissió Sant Valerià que, amb el seu missatge “Reiniciant Torrent”, posaren de manifest la història de la ciutat i l’evolució d’alguns dels seus racons amb el temps.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.16.15.149

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.