Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 10:19:12 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dijous, 22 de Febrer del 2018

La piscina de la Cotxera obrirà abans de Sant Josep

L'Ajuntament celebrarà una setmana de portes obertes perquè els usuaris poden gaudir de les noves instal·lacions encara sense data determinada

Encara que no hi ha data exacta, l'alcalde Jesús Ros ha anunciat que la "piscina estarà oberta abans de San José". Ros també va aclarir que es durà a terme unes jornades de portes obertes perquè els usuaris puguen veure les noves instal·lacions "comproven les millores que hem realitzat amb fotos de l'abans i després i que vegen on han anat a parar els 200.000 euros que hem invertit en la remodelació de les instal·lacions". 
Al gener de 2016 el complex va tancar les seues portes sense previ avís deixant en el carrer als seus 8 treballadors i deixant sense servei a més de 500 usuaris.

 

Des que es va inaugurar en 2004 es van plantejar seriosos dubtes sobre unes instal·lacions de barri que podrien no ser rendibles. Aquest poliesportiu municipal de gestió privada, ja va haver de tancar quatre mesos en 2009 per deficiències per la falta de manteniment de la gestora segons els usuaris. En 2009 la gestora Gaia va pactar la seua eixida en 2009 després de realitzar les inversions necessàries.

 

L'Ajuntament de Torrent va acceptar amb els vots a favor del PP, PSOE i BLOC la fi de la contracta de la piscina de la Cotxera. La moció, presentada d'urgència, va implicar que la concessionària GAIA que complia amb els serveis deixarà de prestar-los a final d'any ja que considerava que eren deficitaris. L'Ajuntament va haver de prendre la piscina i després de quatre mesos de reparacions es va traure de nou a concurs sent assumida per una nova empresa gestora que després de sis anys va decidir també el seu tancament.

 

Més de dos anys després el complex poliesportiu continúa tancant encara que, segons l'Ajuntament, l'empresa adjudicataria està ja en el procés de selecció de personal on també estan optant els treballadors que es varen quedar al carrer. I encara que el plenari va aprobar que aquestos treballadors retornaren amb la nova apertura no ha sigut posible ja que, encara que de propietat municipal, s'ha tret a concurs la seua gestió, "i és la nova empresa la que decideix en el procés de selecció de personal" segons ha aclarat Ros. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.191.214

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.