Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 21 de Febrer del 2018

Els usuaris de Torrentbus podran utilitzar de forma gratuïta el servei de bicicletes

Tots els usuaris del transport públic d'autobusos que compten amb la targeta de Torrentbici sol introduint les últimes quatre xifres del seu DNI podrà gaudir del servei de Torrentbici sense cost

A principis de març els usuaris del transport públic d'autobusos que compten amb una targeta de Torrentbici podran utilitzar aquest servei de forma gratuïta. Aquesta són una de les mesures que des de la delegació de Mobilitat van a engegar per a incentivar l'ús del transport públic en la capital de l'Horta Sud. Una altra de les mesures que es posaran en breu en marxa és la gratuïtat de Torrentbustambé per a les persones amb dsicapcidadintel·lectual.

 

Fins hui viatjaven sense cost jubilats, estudiants, persones amb mobilitat reduïda i persones amb pocs recursos. "Amb aquesta nova mesura ampliem els col·lectius socials als quals volem donar una oportunitat de moure's per la ciutat en transport públic". El regidor de Mobilitat, Jose Antonio Castillejotambé ha fet balanç de les xifres d'usuaris deTorrentbus en 2017. "En 2017 va haver-hi 606.000 viatgers enfront dels 584.000 de 2016, la qual cosa demostra que la remodelació duta a terme en 2016 ha propiciat un augment d'usuaris del transport públic de Torrent".

 

Per la seua banda, l'alcalde Jesús Ros ha defensat el "calat social de totes les mesures" i ha destacat que utilitzen al mes Torrentbus "unes 50.000 persones". I encara que "existeixen bonificacions a nombrosos col·lectius, les xifres revelen la gran quantitat de persones que els utilitzen comprant bitllets senzills sense descompte pel que ens plantejarem fomentar més els bons".

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.145.60.29

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.