Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimecres, 21 de Febrer del 2018
MOVILITAT

El pàrquing Juan Carlos I obrirà la setmana de falles

Durant aqueixos dies es portarà a terme unes jornades de portes obertes per a donar a conèixer les instal·lacions durant les quals l'ús serà gratuït per a tots els usuaris

L'Ajuntament ja té data per a la posada en funcionament del pàrquing Juan Carlos I. Serà la setmana de falles quan aquest espai comence a funcionar amb unes jornades de portes obertes. Durant aqueixos dies els usuaris podran aparcar de forma gratuïta amb l'objectiu de provar els serveis que ofereix aquest pàrquing. El regidor de Mobilitat, Jose Antonio Castillejo, ha comentat que "s'ha fet un gran esforç a oferir preus més que competitius i molt més econòmics que qualsevol altre pàrquing". Segons les tarifes facilitades des de Mobilitat, els primers 30 minuts tindran un cost de 20 cèntims.

 

A partir del minut 31 fins al 120 per cada minut addicional sobre els 30 minuts inicials serà d'1 cèntim. El que es tradueix que per 1,10 cèntims els usuaris podran estacionar per un temps de dues hores. També es va oferir abonaments mensuals en horari de matí, vesprada, nit o de 24 hores pensant tant en els residents de la zona com en les persones que acudeixen a treballar. Un exemple és l'abonament mensual en horari de matí de dilluns a dissabte té un preu de 18 euros. 

 

El abono mensual de 24 hores té un preu de 30 euros al mes. Castillejo ha recordat que "s'ha prioritzat que siga un servei econòmicament avantatjós per als usuaris donse s'aplicarà un 10 per cent de descompte al col·lectiu de jubilats, pensionistes o persones amb discapacitat amb ingressos inferiors a la renda bàsica. Totes les persones que estiguen interessades a adquirir algun dels abonaments mensuals poden informar-se tant en la web de l'Ajuntament com en el servei del TDIC com en la web de l'empresa que ho gestiona en un telèfon d'atenció al client. 

 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.117.196.184

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.