Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dilluns, 19 de Febrer del 2018
FALLES

Les Falles del 2018 ja tenen imatge anunciadora

Enguany, Junta Local Fallera va obrir una convocatòria per a l'adjudicació del disseny del cartell a professionals del sector. El comitè de selecció format per la regidoria delegada de les falles en el consistori, tres vocals designats per Junta Local Fallera professionals del sector

Les Falles de Torrent 2018 ja tenen imatge gràfica. El disseny del cartell anunciador es va presentar en el ple de Junta Local Fallera als representants de les diferents comissions que formen el teixit associatiu i festiu de les festes josefines. Enguany, Junta Local Fallera va obrir una convocatòria per a l'adjudicació del disseny del cartell a professionals del sector. 
 

El comitè de selecció format per la regidoria delegada de les falles en el consistori, tres vocals designats per Junta Local Fallera professionals del sector i un vocal designat per Caixa Rural patrocinador del concurs, va triar després d'un exhaustiu procés de selecció la proposta de l'estudi “Que maten al diseñador” de València, representat per Daniel Salvador i el torrentí Alberto Silla. 

 

A més, el ple va destacar també per la cessió de competències en matèria de falles de l'alcalde Jesús Ros, president nat de JLF, a l'edil José Antonio Castillejo, qui a partir d'aquest moment ocupa el càrrec de president de Junta Local Fallera de Torrent i regidor de Festes i Falles.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.220.126.5

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.