Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 16 de Febrer del 2018
TEATRE

Els xiquets i xiquetes gaudixen d’un viatge a través del teatre

Durant la jornada, han participat en els diferents tallers de l’Auditori i del Conservatori. Dissabte a les 12.00 h tindrà lloc, a la sala d’actes de l’Ajuntament, una mostra dels tallers oberta al públic familiar i amant del teatre

A fi d’agafar forces per a la XXI Mostra de Teatre Escolar, Cucurucú Teatre ha organitzat a l’Auditori i el Conservatori una gran festa d’este art escènic: “Un viatge a través del teatre” amb la participació d’alumnes de Miguel Hernández, María Auxiliadora, Sant Joan Baptista, Federico Maicas, Pléyade i Lope de Vega. A més, han vingut alumnes de centres d’altres localitats: Helios de l’Eliana, IES Clara Campoamor d’Alaquàs, IES Rodrigo Botet de Manises i Escola Gavina de Picanya.

 

Durant la jornada, els xiquets i xiquetes han participat en diferents tallers: joc dramàtic infantil, classe magistral per a jóvens: una de llum negra, una de pallassos, interpretació, màscares, màgia, ioga per a jóvens, la màquina del temps i la creació del personatge.  La regidora de Cultura, Susi Ferrer, i la regidora d’Educació, Patricia Sáez, han volgut estar este matí amb totes les persones que fan possible esta iniciativa, i per descomptat amb els xiquets i xiquetes a qui va adreçada. “Estem molt orgulloses de la vostra implicació durant tants anys amb la cultura i l’educació, sempre gaudint i aprenent. Continuarem donant suport a estes iniciatives que fan cultura i eduquen en valors”, destaca Patricia Sáez. Per a continuar gaudint de la màgia d’este viatge a través del teatre, dissabte a les 12.00 h tindrà lloc, a la sala d’actes de l’Ajuntament, una mostra dels tallers oberta al públic familiar i amant del teatre.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.0.25

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.