Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Divendres, 16 de Febrer del 2018
MÚSICA

The Funamviolistas arriba a l'Auditori

És un espectacle innovador, que combina amb gran bellesa i originalitat, un important ventall de disciplines artístiques, creant una fusió quasi màgica que atrapa a l'espectador des de l'inici, emocionant i divertint a tots els públics, sense l'ús de la paraula, solament amb el llenguatge universal de la música, la dansa, els cossos i el riure

The Funamviolistas és el nom de la companyia integrada per Ana Hernández (violí), MayteOlmedilla (viola) i Lila Horovitz (contrabaix) i, alhora, el nom del primer espectacle creat, produït i interpretat per elles mateixes al costat del director Rafael Ruiz. Des de la seua estrena en 2013 porta més de 250 funcions i ha collit sis grans premis, entre ells el Premi Max com a Espectacle Revelació 2014.

 

“The Funamviolistas” és un espectacle innovador, que combina amb gran bellesa i originalitat, un important ventall de disciplines artístiques, creant una fusió quasi màgica que atrapa a l'espectador des de l'inici, emocionant i divertint a tots els públics, sense l'ús de la paraula, solament amb el llenguatge universal de la música, la dansa, els cossos i el riure. El muntatge ens explica la història de tres dones que, després de ser acomiadades de les seues respectives orquestres, han de reinventar-se per a seguir avant. Fusionant sobre l'escenari música, dansa, cant, humor i teatre gestual, les tres intèrprets ens expliquen una història d'amistat i superació després de la pèrdua d'una ocupació, un xicotet conte tan atemporal com a contemporani. 

 

El repertori de l'obra és alhora la banda sonora i veu dels personatges d'aquesta història, fórmula que ens trasllada per la seua nostàlgia i magnetisme estètic a les pel·lícules de cinema mut. Un passeig per les emocions d'ésser humà que combina amb frescor obres d'AntonioVivaldi, Edvard Grieg, Jules Massenet, GeorgesBizet, Astor Piazzolla, Rita Pavone, bandes sonores com “Desitjant estimar”, “Els Triplettesde Belleville” i temes clàssics del jazz i el tango argentí. La funció serà el dissabte 17 de febrer a les 20 h.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.88.211.227

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.