Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 13 de Febrer del 2018

El CIJ oferreix un nou curs de Llengua de signes

També s'ha obert el termini d'inscripció en el programa Horta Neta 2018, una proposta que fomenta la protecció del medi ambient entre els joves i el públic familiar

El Centre d'Informació Juvenil de l'Ajuntament de Torrent, ha presentat el Curs homologat de comunicació en llengua de signes. Una oferta formativa, en col·laboració amb FESORD CV (Federació de Persones Sordes de la Comunitat Valenciana), que ofereix aquesta acció formativa reconeguda per la Confederació Estatal de persones sordes, CNSE, de manera que amb un nivell certificat l'alumnat podrà continuar la seua formació en altres cursos també homologats. El programa formarà als participants en la llengua de signes, que destaca pel seu caràcter visual, gestual i manual, perquè puguen comunicar-se amb les persones que ho utilitzen. El nivell correspon a l'A1 del Marc Comú Europeu de referència per a les llengües. 
 

Els horaris en els quals s'impartirà aquesta activitat es divideixen en matí i vesprada; començant el 22 de febrer i finalitzant el 17 de maig. Les classes del primer torn s'impartiran els dimarts i dijous de 10 h a 13 h; i el torn de vesprada serà també els dimarts i dijous de 17 a 20 h. El preu és de 78 euros, tenint prioritat d'inscripció els joves d'entre 16 i 30 anys que estiguen empadronats a Torrent. En cas de quedar places vacants es cursaran les sol·licituds de la resta de persones que hagen sol·licitat la plaça i no complisquen els requisits. Les inscripcions poden realitzar-se a través de la pròpia pàgina web del CIJ o en el següent enllaç:
http://www.torrentjove.com/actividades/i/12764/48/curso-homologado-de-comunicacion-en-lengua-de-signos

 

Horta Neta 2018
De la mateixa manera, el CIJ ha publicat la nova programació de Horta Neta 2018; una iniciativa que fomenta la protecció del medi ambient, així com la importància de conservar, millorar i preservar l'ecosistema i els recursos naturals. Des del 3 de març al 2 de juny es realitzaren, durant els caps de setmana, diferents activitats gratuïtes i dirigides a joves i al públic familiar, promogudes per Xarxa Joves.net. 
 

El programa ofereix 380 places de senderisme, rutes amb bicicleta i amb barca, neteja de l'Albufera, taller d'agricultura ecològica, i moltes altres propostes, entre la qual es troba la que acollirà Torrent, el dissabte 5 de maig, per a realitzar una ruta senderista per la Serra Perenxisa. La sol·licitud d'inscripció per a totes aquestes activitats pot realitzar-se a través del CIJ Torrent o en altres centres pertanyents a la Xarxa Joves.net

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.129.67.26

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.