Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓN
Dimarts, 13 de Febrer del 2018
FALLES

La Plaça exalta a la seua Fallera Major, Inma Martínez Ros

Una presentació en què es va realitzar un "apropossit" com a homenatge a la seda valenciana, realitzant un viatge per la Ruta de la Seda

 

la Falla de la Plaça va celebrar dissabte passat 10 de febrer l'exaltació de la seua Fallera Major per a l'exercici 2018, Inma Martínez Ros. Una presentació en què es va realitzar un "apropossit" com a homenatge a la seda valenciana, realitzant un viatge per la Ruta de la Seda. La Plaça es va despedir de qui ha sigut la seua fallera major durant el 2017, María José Mora i va presentar la seua Fallera Major per a l'exercici 2018. Inma Martínez va estar acompanyada per tota la comissió i especialment per la seua família, el seu germà Andrés Martínez va exercir de mantenidor i les seues dos germanes, Marisa i Paloma van tindre també unes emotives paraules per a ella. 

 

La Fallera Major Infantil, Carla González Andreu, el President Infantil, Manel Mora Torrent i la Presidenta de la comissió, Lorena Andreu Guillem van ser els primers a felicitar la Fallera Major de la Falla de la Plaça. La Fallera Major de Torrent, María Jesús Rincón, la seua Cort d'Honor i les falles amigues també van acompanyar a Inma en la seua presentació. La setmana que ve, la comissió més antiga de Torrent continuarà amb els actes previs a les Falles 2018 amb el sopar homenatge a les seues dos Falleres Majors per a este exercici.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.195.30.216

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.